MTV Express: Letu štuke

Letu_stukeOve srede u MTV Expressu 20:00 nastupa jedna od najvećih sarajevskih rock grupa, Letu štuke! 
U MTV Expressu ćete svake druge srede doživeti jedinstvene, brze, i pre svega spontane i intimne muzičke trenutke koje ćete pamtiti zauvek! Ove srede nastupa sarajevska grupa Letu Štuke.
Ova grupa nastala je 2004. godine. Jezgro benda čine Dino Šaran (vokal, gitara) i Đani Pervan (bubnjevi, udaraljke), a svoj prvi album pod nazivom Letu štuke snimili su 2005. Album je pratio singl i video za pesmu Minimalizam. 
U 2006. godini delimično se menja postava benda. Objavljen je i video za pesmu Sunce (feat. Rundek Cargo Orkestar), a bend počinje sa koncertnim aktivnostima širom BiH i Hrvatske, a postaju poznati i u regionu. Album Letu štuke nailazi na odličan prijem kod publike i kod kritike. 
2007. godina počinje koncertno za bend, a nastavlja se snimanjem drugog albuma. Štuke odlaze u Holandiju i snimaju nove pesme u studiju Sing Sing. Krajem iste godine objavljuju video za pesmu Pero Papacoder i nastavljaju sa koncertima. 
U proleće 2008, na radio stanicama se pojavljuje najavni singl Tesla, za novi album Proteini i ugljikohidrati. 
Pogledajte šta je bend Letu štuke odabrao da izvede za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitovan u sredu, 24.02.2010. u 20:00. MTV Express je na programu regionalnog MTV-ja svake druge srede u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu. 

Povezana vest:  Kolekcijom pesama "The Rarities" Mariah Carey obeležava 30 godina karijere