Jelena_Pesic_Stevan_Pesic_Ivon_Jafali

Predstavljeni novi vrhunski proizvod za negu lica i tela – Delarom (FOTO)

Sinoć je u hotelu Chrystal u Beogradu svečano predstavljen novi kozmetički brend na našem tržištu – DELAROM.

Promociju je vodila šarmantna voditeljka Ivon Jafali, koja je u stilu svoje emisije predstavila tim koji stoji iza DELAROM Srbija, kao i specijalnog gosta iz Francuske, tvorca DELAROMa -Andre Benea.

Povezana vest:  Kongresi u Beču oborili rekorde

svi_proizvodi_02DELAROM je treći u nizu i najmlađi brend, koji je kreirala čuvena porodica Benet iz Pariza, koja je najpoznatija po tome što je razvila dva vrhunska kozmetička brenda: Decleor i Darphin. Dugogodišnje iskustvo u kozmetici, ljubav prema prirodi i poštovanje životne sredine, stvorile su 2008. godine DELAROM, koji je jako brzo postao izuzetno cenjen i tražen kozmetički proizvod pre svega u Francuskoj, a potom i u Evropi i svetu.

Povezana vest:  Specijalna ponuda- Eucerin® Q10 ACTIVE linija - POBEDITE PRVE BORE!

DELAROM je kozmetika za lice i telo, a njen cilj je iskombinovati principe efikasnosti, harmonije, ravnoteže i zadovoljstva.

DELAROM filozofija: bez parabena, bez fenoksietanola, bez silikona, bez mineralnih ulja, bez sastojaka životinjskog porekla i potpuno prirodno.

DELAROM kozmetika ima tri osnovna načela a to su: aromakologija, aromaterapija i fitoterpija. To je i razlog zašto svi proizvodi DELAROM imaju pre svega prelep miris.

Povezana vest:  Beč: 519 mesta za sakupljanje starih jelki

DELAROM kozmetički proizvodi  mogu se naći u odabranim apotekama u Srbiji, a Le Cosy je jedini kozmetički salon u Beogradu u kojem možete uživati u Delarom tretmanima lica i tela. Nalazi se u Krunskoj 81.

{vsig}DELAROM{/vsig}