High_Bars_OnStage-0346_R_PR

Od danas lakše na velike događaje u Beogradskoj areni
 
Da bi omogućila što većem broju zainteresovanih građana da u ovim teškim ekonomskim vremenima mogu sebi i svojim porodicama da priušte kupovinu ulaznica za događaje u Beogradskoj areni, uprava Arene je u saradnji sa svojim partnerima odlučila da od sutra, srede, 20. juna, za sve događaje koje organizuje preduzeće Arena Beograd, građani mogu kupiti ulaznice čekovima na tri rate.
Ulaznice na čekove, građani će moći da kupe samo na dva prodajna mesta, na blagajni Beogradske arene kao i u Bilet centru Beograda (Knez Mihailova) za programe koji organizuje preduzeće Arena Beograd. Za sada, u ove programe spadaju: Cirque du Soleil Alegria, Il Divo, Uspavana lepotica, Lord of the dance, Stomp i The Cranberries.
Podsećamo vas da je od nedavno uvedena i kolektivna kupovina ulaznica za pravna lica sa specijalnim popustom od 20% i više procenata za predstave Cirque du Soleil Alegria a biće moguća i za događaj STOMP. Više informacija mogu se dobiti preko emaila [email protected] kao i preko brojeva: 011220 2231, 220 2232 i 2202233.

 

Povezana vest:  Asteroid kriv za nestanak dinosaurusa