Lena 0812 sLena Kovačević brend ambasador kompanije ASUS u Srbiji

Poznata srpska kantautorka, pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević, postala je prvi brend ambasador kompanije ASUS za Srbiju. To je prvo partnerstvo ovakve vrste na lokalnom tržištu za jednu od vodećih IT kompanija na svetu koja je najpoznatija po proizvodnji računara, laptop i tablet uređaja.

Povezana vest:  Počela prva „Dečija sportska nedelja" u Delta Cityju

ASUS Padfone Mini tMuzika i stil Lene Kovačević biće povezani sa novim ASUS proizvodima koji uskoro stižu na tržište, a koji predstavljaju pravi spoj kvaliteta, inovacija i zabave, što karakteriše i ovu saradnju. Kroz različite aktivnosti, ASUS i Lena Kovačević približiće domaćoj publici aktuelne uređaje i brojne novitete koji predstoje u 2014. godini.
Album „San“ Lene Kovačević je već dva meseca najprodavanije izdanje u Srbiji među albumima iz regiona. Lena je nedavno održala uspešan koncert u Beogradu, u Domu sindikata i nastupila je povodom dočeka Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu. Diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora. Snimala je, nastupala i učestvovala u mnogim projektima muzičara sa svih strana sveta, paralelno sarađujući sa svojim kolegama iz Srbije i regiona. Prvi autorski album „Dobar dan za pevanje“ objavila je 2009. godine, a 2011. godine bila je član žirija u emisiji „Prvi glas Srbije“.

Povezana vest:  Otvoren poziv za mlade evropske ambasadore sa Zapadnog Balkana