beograd_banjica_2010TEKVONDO

PRVENSTVO SRBIJE U FORMAMA

 

Hala Sportskog centra Voždovac na Banjici proteklog vikenda je okupila 180 učesnika na državnom prvenstvu u formama Srbije. Pored velikog broja takmičara u B klasi veliku pažnju privukli su nastupi takmičara u A klasi , odnosno nosilaca crnih pojaseva. Veliki rezultat su ostvarili takmičari KBS Tekvondo kluba „Beograd“ osvojivši drugo mesto u ekipnom plasmanu.

Povezana vest:  Vlada naložila rešavanje stambenog pitanja Milice Mandić

-Veoma sam zadovoljan ostvarenim rezultatom i samim nastupom naših takmičara. Kuruca Branislav je potvrdio svoj kvalitet i osvojio još jednu titulu državnog šampiona ali sada u starosnoj konkurenciji seniora 2 (do 40 godina). Miloš Petković koji je do sada imao jako dobre rezultate u B klasi napravio je izuzetan pomak u svom radu i svojim prvim nastupom u A klasi

Povezana vest:  TEKVONDO, Mahdi Hodabahši: Hoću da osvajam zlata za Srbiju

nadmašio sve konkurente i zasluženo osvojio prvo mesto – rekao je Ljubiša Rakić, trener TK Beograd.

-Takođe u finalnom nastupu muških timova u A klasi osvojili smo prvo mesto. Tim u sastavu Kuruca Branislav, Zlatanović Boris i Petković Miloš bili su bolji od konkurentskih ekipa i veoma smo zadovoljni njihovim prikazom iako nisu proveli mnogo vremena u zajedničkom treningu.

Povezana vest:  Održana proslava i dodela plaketa najboljima u 2017. godini

Naš svaki nastup u A selekciji je krunisan prvim mestom tako da imamo potpunu objektivnost da budemo izuzetno zadovoljni ostvarenim. Napokon drugo mesto u ekipnom plasmanu je veliki podsticaj za naše takmičare da nastave sa ovakvim radom i sigurni smo da će rezultat sa zvaničnih takmičenja doći – veli Rakić.