milos_anic_sumice

SERBIA OPEN 2012

Najbolji borci stižu u Beograd

 

Međunarodni turnir u kik boksu „Serbia open 2012“ održaće se u Beogradu od 24. do 26. februara. Biće ovo treće izdanje takmičenja koje će se i sada odvijati u dve discipline K-1 stilu i kiklajt kontaktu. Kao i prethodne dve godine i ovoga puta pokrovitelj „Serbia opena“ je Ministarstvo omladine i sporta.

Povezana vest:  Miličić 18. decembra debituje kao kik-bokser

– Serbia open se nalazi u zvaničnom kalendaru Svetske WAKO federacije. Postoji veliko interesovanje za učešće na turniru, kako iz zemalja iz okruženja, tako i od ostalih članica WAKO. Očekujemo dobar odziv jer su u kancelariju našeg Saveza već stigle preliminarne najave iz Slovenije, Makedonije, Bosne, Hrvatske, Norveške, Mađarske… – rekao je Srđan Bugarčić, generalni sekretara Kik boks saveza Srbije.

Povezana vest:  Nikolić, Dačić i Kalanović gosti kod Palme na 15. međunarodnom kik boks susretu

Pored medalja i pehara, organizator je predvideo da najbolji po kategorijama, u slučaju četiri i više boraca u žrebu, u disciplini K-1 stil dobiju i novčane nagrade. U konkurenciji devojaka pobednice bi dobile po 200, u konkurenciji muškaraca po 300 evra.

Dolazak ekipa i žrebanje održaće se u petak, 24. februara. Eliminacione borbe u obe discipline počinju u subotu, 25. februara u 10 časova. U nedelju od 10 na programu su polufinala, dok će se finala održati od 18 časova. Naravno, ring će biti postavljen u hali Šumice.

Povezana vest:  K-1 MAKS, GRAND PRIX EVROPE U BUDIMPEŠTI, Kvartet u ringu