PR ALV 013
Fudbalsko leto uz adidas popuste
 
Fudbalska groznica je već uveliko počela, a povodom FIFA Svetskog prvenstva adidas je obezbedio 30% popusta na sve proizvode fudbalskog asortimana u adidas Outlet radnji Fashion Parka u Inđiji.
Zahvaljujući ogromnoj strasti prema sportu i višedecenijskom iskustvu adidas je uspeo da zadovolji želje i potrebe miliona fudbalera širom sveta. Kvalitet, inovativnost i orginalni dizajn učinili su adidas fudbalske kolekcije prepoznatljivim na zelenom terenu i jedinim izborom najboljih svetskih sportista i fudbalskih timova.
adidas je zvanični sponzor najvažnijih svetskih fudbalskih turnira kao što su FIFA Svetsko prvenstvo, FIFA Kup Konfederacija, UEFA Liga šampiona, UEFA Evropska liga i UEFA Evropsko prvenstvo. Sve to učinilo je da adidas postane najznačajnija figura u istoriji fudbala i vodeći fudbalski brend u svetu! adidas fudbalske kolekcije, deo kampanje „all in or nothing“ (sve ili ništa), su konačno dostupne brojnim ljubiteljima fudbala, koji, kao i njihovi omiljeni klubovi i igrači, uvek daju „sve“ za fudbal i svoj tim!
Akcija u adidas Outlet radnji Fashion Parka u Inđiji traje do kraja Mundijala, tačnije do 13. jula kada će se i završiti prvenstvo najvažnije sporedne stvari na svetu! Dođite i izaberit svoju „all in“ fudbalsku kombinaciju!
Povezana vest:  Milinković: Teško je posle derbija, AZ je veliki izazov