Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da od svoje ekipe očekuje da popravi realizaciju u predstojećoj utakmici protiv Zemuna, kao i da zna da će biti teško pobediti istu ekipu treći put u toku polusezone.

„Moramo da popravimo efikasnost. U Lučanima smo napravili dosta dobrih situacija, kontrolisali meč, imali i kornere i prekide, dešavalo se dosta toga pred golom Mladosti, ali je realizacija izostala“, rekao je Mirković novinarima.

Povezana vest:  MALI FUDBAL, Selektor očekivao lakši plasman na Evropsko prvenstvo

Partizan će sutra od 18.30 na svom stadionu dočekati Zemun u 19. kolu Super lige Srbije.
„Interesantno je da je ovo treća utakmica protiv Zemunaca u ovom delu sezone i još interesantnije na ovoj utakmici će ih voditi treći trener. Imaćemo težak zadatak da pripremimo utakmicu, jer to jesu isti igrači, ali je i treća trenerska ideja“, rekao je trener Partizana.

Povezana vest:  Sud prihvatio novi predlog kaucije za Zdravka Mamića

Zemun u poslednje dve utakmice, pod vodjstvom novog trenera Dejana Djurdjević nije primio gol, a Mirković je na tome potencirao.

„Uvek je teško da u kratkom vremenskom periodu tri puta pobedite jednu ekipu. Ima i novina u sastavu Zemuna i u samoj trenerskoj ideji. Sigurno je da mojim igračima neće biti baš monotono što se tiče pripreme utakmice“, dodaje trener Partizana.

Povezana vest:  Stojkoviću kazna od 120.000 dinara



Janković na sutrašnjem meču neće moći da računa na povredjenog Marka Jankovića, dok će svi ostali igrači konkurisati za tim.