Carlos Tevez Manchester City-Mohamed Diame of Wigan Athletic

Tevezu preti nova kazna u Mančester sitiju

 

Uprava Mančester sitija mogla bi ponovo da kazni napadača Karlosa Teveza, pošto je ovaj fudbaler bez dozvole kluba otputovao u Argentinu, preneli su danas engleski mediji. Tevez je otišao da obiđe porodicu u Buenos Airesu, a prethodno ga je klub kazno novčano sa dve nedeljne plate. Napadač je zaradio i dvonedeljnu suspenziju.

Povezana vest:  Barselona bez Mesija i Valdesa protiv Osasune

Reprezentativac Argentine nje se pojavio na treningu Sitija u centru Karington.

-Otišao je u Argentinu da vidi porodicu. Rekli smo i ranije da je Karlos potpuno svestan trenutne situacije. Ne mogu više ništa da kažem dok se on ne vrati u Englesku – rekao je Tevezov portparol Pol Mekarti.

On je dodao da se Argentinac neće više žaliti zbog kazne, jer želi da „završi sa tom pričom“. Argentinac je krajem septembra navodno odbio da uđe u igru sa klupe na utakmici Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna. Tevez je u dva navrata prošle godine tražio od Sitija da ga stavi na transfer listu, što je klub odbio.

Povezana vest:  Zvezda se brzo oporavila i "sedmicom" pobedila Čukarički

Menadžer Sitija Roberto Manćini rekao je da je spreman da dozvoli Tevezu povratak u tim pod uslovom da se Argentinac izvini celoj ekipi i stručnom štabu.