aleksandar_stanojevic_stadion_januar_2012 (2)Stanojević: Nisam revolucionar, važan je samo Partizan
 
Dosadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević stigao je ispred stadiona crno-belih gde ga je dočekalo oko 1.000 navijača u želji da mu pruže podršku.
Stanojević se zahvalio navijačima i rekao da trenutno „zbog emocija“ nije u mogućnosti da održi konferenciju za štampu.
-Nisam nikakav revolucionbar. ali me niko neće soprečiti da kažem ono što imam. Moja tema je samo struka, ali zaista ovde ne mogu da govorim. Oduzeli su mi ono najdraže – da vodim tim protiv crveno-belih u Kupu – rekao je Stanojević.
On je dodao da „nije bitan ni on, ni Krstajić, nego Partizan“.
Stanojević je posle obraćanja napustio prostor ispred stadiona Partizana, gde su se okupili navijači u želji da mu pruže podršku, uz prisustvo jakih policijskih snaga.
Na licu mesta je bio veliki broj novinara i TV ekipa.
Navijači ispred stadiona istakli su da žele da pruže podršku Stanojeviću i da izraze nezadovoljstvo odlukom Uprave kluba koja ga je u petak smenila i umesto njega postavila Izraelca Avrama Granta.
Stanojević je trebalo da održi konferenciju za štampu ispred stadiona crno-belih, jer mu je zabranjeno da se obrati novinarima na samom stadionu. Inače njegovo obarćanje medijima je kasnilo 15 minuta zato što ga je policija zaustavila i zadržala na Autokomandi.
PHOTO: ataimages.rs

 

Povezana vest:  Za agente fudbalera više od 67 miliona funti

{vsig}STANOJEVIC{/vsig}