Muška seniorska reprezentacija Srbije doputovala je jutros (sreda, 7. jun) po našem vremenu u Teheran, gde će igrati u D grupi II vikenda I divizije XXVIII Svetske lige 2017. sa Iranom, Argentinom i Belgijom. Seniori Srbije su dobro, bezbedni su i smešteni su u hotelu u ovkiru Sportskog kompleksa „Azadi“, koji je udaljen 24 kilometra od zgrade iranskog Parlamenta, gde se danas oko podneva po iranskom vremenu dogodio teroristički napad.
Seniore Srbije su posetili Igor Kolaković i Dragan Kobiljski, treneri reprezentacije Irana. Dolazak u hotel gde su smešteni odobjkaši Srbije najavili su i predstavnici ambasade Srbije u Iranu. Seniori Srbije će danas trenirati od 15.30 – 17.00 časova po našem vremenu.
Prema rasporedu, seniori Srbije će prvi meč u Teheranu odigrati u petak, 9. juna protiv Argentine od 15.30 časova po našem vremenu. U 2. kolu, u subotu, 10. juna, Srbija će igrati protiv Irana od 18.30 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 11. juna, protiv Belgije od 15.30 časova po našem vremenu.
Sve utakmice iz Teherana direktno će prenositi RTS 2 i TV Arena Sport 1.
Povezana vest:  Odbojkašice u Grupi “A”