viktor_troicki_tenis1SERBIA OPEN 2010

U ponedeljak na terenu Troicki i Lajović

 

Posle završenih kvalifikacija, dobijena su imena svih 28 tenisera koji će se od ponedeljka, 3. maja do nedelje, 9. maja boriti za titulu i 250 ATP poena na drugom „Serbia Open“.

Žreb je odlučio da kvalifikanti idu na sledeće tenisere u prvom kolu:

Fabio Fonjini (Italija) vs. Franko Škugor (Hrvatska, Q)

Filip Krajinović (Srbija, WC) vs. Evgeni Donskoj (RUS, Q)

Povezana vest:  AO 2014, Ferer, Berdih i Vavrinka u osmini finala

Marko Đoković (SRB, WC) vs. Alesio Di Mauro (ITA, Q)

Jozelin Uana (FRA) vs. Flavio Ćipola (ITA, Q)

U okviru prvog dana takmičenja u ponedeljak odigraće se šest mečeva. Program na centralnom terenu će od 14 časova otvoriti Igor Andrejev (Rusija) i Blaž Kavčić (Slovenija). Nakon njih, na teren će izaći srpski teniser Dušan Lajović, koji je dobio „vajld kartu“ organizatora. Njemu će rival biti peti nosilac turnira, Ivo Karlović iz Hrvatske.

Povezana vest:  Đoković: Još želim da igram na vrhunskom nivou, sve ide kako treba

Od 19:30h će uslediti ceremonija otvaranja turnira, a potom će od 20:00h šesti nosilac, Viktor Troicki odigrati meč prvog kola protiv Španca Ivana Navara. Program će na centralnom terenu zatvoriti dubl meč u kome će se dobitinici pozivnice organizatora, Marko Đoković i Nikola Ćaćić suprostaviti četvrtim nosiocima iz Argentine, Leonardu Majeru i Horaciju Zebaljosu.

Povezana vest:  VIMBLDON 2011, Đoković danas igra finale Vimbldona

Ulaz na teren 1 je besplatan, a od 14:00 časova na njemu će program otvoriti Karol Bek (Slovačka) i Floran Sera (Francuska). Po završetku ovog duela, uslediće drugi singl u okviru kojeg će se sastati Evgeni Koroljev (Kazahstan) i Majkl Rasel (SAD).

Svake večeri nakon završetka poslednjeg meča, u promo selu turnirskog kompleksa održaće se brojni muzički sadržaji za posetice. Ulaz u promo selo je tokom svih devet dana održavanja turnira besplatan.