Dejan Lučić, za mnoge obaveštajni monstrum, istraživač je koji se prihvatio skoro nemoguće misije – otkrivanja globalne zavere. U novoj knjizi serijala „Profesori smrti 3: Francuski lavirint“ opisuje vrhunac obaveštajne magije, a to je „otvaranje“ sagovornika kako bi rekao više nego što želi. Dejan Lučić nam otkriva kako globalisti, uz pomoć agenata od uticaja, novcem kontrolišu umove Evropljana, satirući hrišćanstvo i belu rasu a da ona, okovana izmišljenim moralnim normama, tome ne pruža otpor.

U romanu „Profesori smrti 3: Francuski lavirint“ dvojica obaveštajaca, koji rade za Ruse, Oleg Dolgorukov i Srbin Aleksandar Đorić Volter ‒ bivši pripadnik JSO-a, a sada Vagnera, ruske verzije Blekvotera ‒ pletu mrežu uticaja oko predsednika Francuske kako bi on promenio stranu i okrenuo se Rusiji.

Povezana vest:  Izložba "Scene" u Galeriji Doma omladine Beograda

Novi Lučićev roman nam otkriva postojanje „rajskih ostrva“ gde se kriju „mrtvi“ diktatori, teroristi, lopovi… koji su milijardama platili svoj „život posle smrti“.

„’Profesori smrti 3: Francuski lavirint’ je nova avantura u koju vas vodim gde iza svakog ćoška nailazimo na sanduk tajni zapečaćen sa devet pečata“, najavljuje Dejan Lučić. „Unutra su tajne zbog kojih se aktiviraju profesori smrti i ubijaju one koji ih otvaraju i razotkrivaju. Idite za mnom sakrivenog lica da vas ne prepoznaju, ali budite sigurni da ćemo pobediti onoga ko drži ključeve na svome grbu.“

Povezana vest:  Deset godina predstave Gospođica

Dr Nedeljka Dražića, obaveštajca-ezoteristu šokiralo je kad je u ovoj knjizi pročitao detalje atentata na Borisa Trajkovskog, predsednika Makedonije. „Dejan nemilosrdno otkriva ko su nalogodavci ovog monstruoznog zločina. Kao tempirana bomba deluje informacija o veštački napravljenoj bakteriji sintiji, koja jede ljudsko meso kao termit drvo. U nju CIA želi da ubaci viruse koji pomoću DNK napadaju sve Slovene. Prva meta biće ruski podmorničari i piloti 2025. godine. Zaprepastilo me je takođe Lučićevo otkriće da je za likvidaciju potencijalnih atentatora na Putina korišćena kabala, preciznije smrtonosni obred pulsa de nura!“

Povezana vest:  Poziv mladim pevačima za audiciju muzičko-operskog studija Madlenianuma

„Francuski lavirint“ je špijunski triler koji nas podstiče da se pitamo: ko tolike godine stoji iza Lučića, organizuje mu sve te kontakte i dostavlja informacije? Knjiga će vam pomoći da razumete državne procese i aktuelnu politiku. Možete je pronaći od ponedeljka 14. decembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.