TIKE, prva u regionu prodavnica najekskluzivnijih i limitiranih kolekcija patika najpoznatijih svetskih brendova, u svoju prestižnu ponudu uvrstiće i apdejtovanu retro verziju kultnog Nike modela iz devedesetih koji upravo ovih dana doživljava svoje globalno predstavljanje.

Ovog leta, u vreme kada najbolji svetski sportisti daju sve od sebe kako bi poneli titulu najboljeg i upisali svoje ime u istoriju, Nike je, motivisan njihovim primerom, još jednom odlučio pokazati kako u borbi za vrh treba samo ostati dosledan sebi. Odajući počast jednom od najpopularnijih Nike modela iz devedesetih i svima koji su ga sa ponosom nosili, ali i evocirajući istorijske vrhunce košarke, Nike ovog leta predstavlja apdejtovanu verziju kultnog Air More Uptempo modela.

Povezana vest:  Timberland brodarice “TIDELANDS”

Noseći izvornu verziju ovog modela, Skoti Pipen je u ’96. u Atlanti kao član Dream Teama, najbolje košarkaške reprezentacije svih vremena, osvojio zlatnu medalju, a slava, rezultati i vrhunski dizajn doprineli su da upravo ovo postane jedna od najpopularnijih patika u periodu koji je usledio. Iako nekonvencionalnim dizajnom odskače od bilo koje postojeće patike, dokazana besmrtnost Air More Uptempo modela čini ga idealnim odabirom za sve koji odbijaju da ostanu neprimećeni.

Povezana vest:  UŠĆE SHOPPING CENTER POKREĆE SERIJAL MOTIVACIONIH PREDAVANJA „LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM“

Ovaj eksluzivni model koji se prvi puta pojavljuje u Srbiji biće dostupan u TIKE radnji (Kralja Petra 26) od 18. avgusta kada će ova ekskluzivna i jedinstvena prodavnica limitiranih modelima otvoriti vratima svim ljubiteljima kvalitete i stila.