Što se više približavamo velikoj BELGRADE 10K trci, koja će se održati 4. septembra, pripreme u sklopu NIKE RUNNING LAB-a postaju sve intenzivnije. Ovog vikenda će Beograđani već treću nedelju u nizu imati priliku da u sklopu Nike Running Laba testiraju nove modele patika i prijave se za trku dok će trkači koji pokažu najviši nivo izdržljivosti i brzine osvojiti najnovije modele Nike patika za trčanje.

Povezana vest:  MAXI POKLONIO 100.000 EDUKATIVNIH KARTICA BEOGRADSKIM VRTIĆIMA

Nakon što je Nike Running Lab karavan obišao već nekoliko beogradskih lokacija, ove subote i nedelje (13. i 14. avgust) od 14 do 22 sata svi ljubitelji trčanja imaće priliku da svoje lične rekorde obore na Kalemegdanu (Savsko šetalište – centralni deo) gde će biti pozicioniran Nike Running Lab kontejner.

Posetioci će ovog vikenda imati ekskluzivnu priliku da svoje trkačke mogućnosti testiraju na Technogym trakama za trčanje, posebno dizajniranim tako da pružaju ultimativno iskustvo trčanja, sa personalizovanim programima za treniranje i trenutnom povratnom informacijom o treningu. Ova inovativna podloga daje mogućnost najujednačenijeg i najtišeg trčanja, čak i pri brzini od 20 km/h, a prilagođava se i načinu trčanja te na taj našin smanjuje rizik od povrede.

Povezana vest:  Opustite se i uživajte tokom zimskih dana

Nike Running Lab je jedinstven koncept koji je prošle godine predstavljen u Srbiji, kao deo priprema za veliku, deset kilometara dugu, septembarsku trku. BELGRADE 10k je peta po redu Nike trka koja se organizuje u Beogradu, i na koju se iz godine u godinu prijavljuje sve veći broj trkača, a ove godine se očekuje rekord sa deset hiljada učesnika.

Povezana vest:  NOVO od brenda NIVEA Baby: MY FIRST CREME

Informacije o kampanji, kao i o samoj trci dostupne su na sajtu www.werunbgd.rs