Ako želite da ojačate strukturu svoje kože, da obnovite njenu elastičnost i učinite je čvršćom, da ublažite bore i poboljšate ukupni izgled svoje kože, vaš izbor su dnevna i noćna krema iz linije Eucerin DermoDENSIFYER. Tim pre što sada kupovinom bilo koje kreme iz Eucerin DermoDENSIFYER linije na poklon dobijate Eucerin DermoDENSIFYER dnevnu kremu! Akcija se ne odnosi se na promotivna pakovanja i već snižene artikle, a traje dok traju zalihe.

Povezana vest:  REPLAY prolećna kampanja inspirisana festivalom BURNING MAN

Eucerin DermoDENSIFYER  preparati  specijalno su  formulisani za povratak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože. Istraživanja kažu da su to upravo problemi koji, mnogo više nego bore, smetaju mnogim damama u godinama.  Za efikasnost Eucerin DermoDENSIFYER linije zaslužna je kombinacija dva sastojka koje Eucerin  ekskluzivno koristi: Apiaceae peptida  (Pimpinella Anisum), prirodnih oligo-peptida izolovanih iz  plodova anisa, koji stimulišu aktivnost ćelija u koži, poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva i ublažavaju bore, i arktina (Arctium Lappa), visoko efikasanog sastojka čička koji se ekskluzivno gaji i izoluje za potrebe Beiersdorf-a kompanije čiji je Eucerin brend, a koji stimuliše sintezu kolagena, obnavlja oštećenja vezivnog tkiva i ublažava bore.

Povezana vest:  Specijalna serija vinarije „Stobi“ sa šest novih premijum vina

INFO PLUS: Eucerin DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži SPF 15 i UVA filtere koji će vašoj koži obezbediti zaštitu od negativnih efekata kasno letnjeg i jesenjeg sunca, poput prevremenog starenja i pojave fleka, na koje često zaboravljamo.

Okvirna preporučena cena: Eucerin DermoDENSIFYER dnevna krema (50 ml): 2.980 dinara;  Eucerin DermoDENSIFYER noćna krema (50 ml): 3.145 dinara

Povezana vest:  Nova MAC VIVA GLAM kolekcija je stigla!