Najpoznatiji italijanski denim brend, REPLAY otvorio je novu prodavnicu u srcu Novog Sada. Od 4. aprila na 120 m² u Zmaj Jovinoj 10 bićete u prilici da kupite najnoviju kolekciju za proleće/leto 2017. uključujući i modele iz revolucionarne TOUCH linije za dame.

Tridesetpet godina denim istorije i kulture u kombinaciji sa željom da se stvaraju nove uzbudljive vizije. Strast i autentičnost sa jedne i vizija sa druge strane stvaraju budućnost uz dužno poštovanje prošlosti. Savremeni modni mish-mash svoje korene crpi iz najdubljih biker uticaja motorciklističkih bandi uz duh i snagu military univerzuma kao i dašak egzotičnog i toplog gipsy sveta. Lepršave boje pustinjskih festivala i etnički printovi u kombinaciji sa military suvenjirima, uz dosta kamuflažnih dezena, rajsfešlusa i metalnih detalja. Zavirite u nesvakidašnji ambijent i odaberite najaatraktivnije krpice za proleće i leto pred nama.

Povezana vest:  Ivan Ivanović i košarkaši Crvene zvezde posetili IDEA super prodavnicu i družili se sa decom i potrošačima

Pored prodavnice u Novom Sadu, REPLAY radnje se nalaze u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Podgorici – Ulica Slobode 25. Kolekcije popularnog brenda deo su ponude multibrand radnje FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Pdgorici, Budvi i Kotoru.