Samsung je najavio proširenje palete AddWash mašina za pranje veša uvođenjem novih kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša kao i uskih modela koji će biti izloženi na sajmu IFA 2016. Ovaj potez oslikava izraženu potražnju za originalnim AddWash WW8500 modelom predstavljenim prošle godine na sajmu IFA 2015. Korisnici će sada imati širi opseg opcija za korišćenje i uživanje u inovativnoj tehnologiji AddWash koja omogućava dodavanje veša tokom pranja.

Prepoznata je uobičajena navika da se prilikom pranja veša nešto zaboravi – od zalutalog komada odeće, do dodavanja omekšivača, tako da je originalna AddWash funkcija pomogla da se olakša svakodnevni život. Ova Samsungova mašina i dalje dobija mnogobrojne nagrade za inovaciju od medija širom sveta. Prema novom istraživanju koje je sproveo Samsung, 92% korisnika je oduševljeno time što im AddWash vrata omogućavaju da dodaju neki odevni predmet u sred ciklusa pranja; 97% misli da ove mašine imaju izvanredne performanse pri pranju, a 98% je veoma zadovoljno AddWash mašinom.

Povezana vest:  Otvoren Tike shop - beogradski hram patika

“AddWash funkcija i dalje ostavlja jak utisak na potrošače u Evropi i veoma smo zadovoljni što možemo da je ponudimo u različitim modelima,“ izjavio je B.S. Seo, izvršni potpredsednik kompanije Samsung. „To je jedinstveno i praktično rešenje za moderne, zaposlene porodice, a kada se ono udruži sa funkcijama i inovacijama naših veš mašina, najboljim u ovoj industriji, dobija se nepobediva kombinacija.“

AddWash kombinovana mašina za pranje i sušenje veša

Nova AddWash kombinovana mašina za pranje i sušenje veša dolazi u dve varijante, WD6500K i WD5500K. Prepoznatljiva AddWash funkcija uparena je sa funkcijom AirWash, koja je dostupna na oba modela, a koja koristi samo zagrejani vazduh da očisti odeću. Na ovaj način odeća se čuva od uobičajenog habanja koje se dešava pri standardnom pranju. Vrata za dodavanje mogu da se koriste i u toku ciklusa. Ona su savršena za odevne predmete koji zahtevaju hemijsko čišćenje, što pomaže porodicama da uštede novac, izbegavajući visoke račune.

Povezana vest:  Amstel uz Ligu Evrope i u naredne tri godine

WD6500K ima kapacitet od 9 kg i odlikuje se Samsungovom tehnologijom Ecobubble, koja omogućava korisnicima da efikasno peru veš čak i na niskim temperaturama. Ova tehnologija ubrzava rastvaranje deterdženta i nastanak pene, koja brzo prodire u tkaninu i lako odstranjuje nečistoću, dok istovremeno štedi energiju i smanjuje habanje odeće pri pranju. Kombinovani model takođe se može pohvaliti funkcijom Super Speed, koja predstavlja efikasniji način pranja uobičajeno zaprljanog veša. Ova funkcija skraćuje vreme ispiranja brzim sprejem, koji izbacuje snažne mlazove vode i ubrzava centrifugu, u zavisnosti od količine veša koji se nalazi u mašini. Jedan ciklus pranja može da se završi za samo 59 minuta. WD5500K dolazi u varijantama sa kapacitetom od 9 kg, 8 kg i 7 kg i odlikuje se funkcijama Ecobubble i Bubble Soak za natapanje u mehurićima deterdženta.

AddWash Slim za moderan, urbani način života

Povezana vest:  Iza scene: Kako izgleda snimiti spot sa Brusom Vilisom

Slim paleta ima tri varijante: WW6500K, WW5500K i WW4500K. Sve se odlikuju najtanjim profilom u ovoj industriji, a imaju kapacitete od 6 kg, 7 kg, 8 kg i 9 kg, kako bi se uklopile u moderan, urban način stanovanja u kojima je slobodan prostor u zatvorenim prostorijama veoma ograničen. Svaka od ovih mašina takođe dolazi sa funkcijama Ecobubble i Bubble Soak, koja dodaje dodatnu fazu u normalni ciklus pranja, u kojoj se prljava odeća temeljno natapa aktivnim mehurićima deterdženta, što omekšava nečistoću i fleke i olakšava njihovo delotvorno uklanjanje.

Uz elegantna vrata za dodavanje, ovi modeli takođe imaju i Samsungov digitalni inverter, koji potrošačima donosi pobedonosnu kombinaciju garantovanih dugotrajnih performansi i trajnosti, minimalne buke pri radu i superiorne energetske efikasnosti. Ona takođe omogućava lako rešavanje problema, funkcijom pametne provere Samsung Smart Check koja automatski otkriva i dijagnostifikuje probleme u ranom stadijumu i obezbeđuje jednostavne savete za rešavanje problema preko aplikacije za pametni telefon.