Ako živite u gradu, opterećeni ste brojnim obavezama, provodite mnogo vremena u saobraćaju i srećete stotine ljudi svakog dana. Mnogi od nas vole ritam grada i njegovu užurbanost jer takav stil života donosi razna iskustva, ali i izazove. Svakodnevno smo izloženi uticajima zagađenja kao što su fina prašina, duvanski dim, izduvni gasovi ili zagušljiv vazduh u kancelariji. Većina zagađujućih materija u gradskoj sredini nije vidljiva golim okom, ali njihov uticaj na zdravlje i izgled naše kože nije zanemarljiv. Naša koža je izložena stresu čak i kada mi to ne osećamo.

Nema razloga za brigu jer sada postoji NIVEA Urban Detox linija za negu kože. Ovi inovativni proizvodi efikasno uklanjaju prljavštinu i zagađujuće materije koje uzrokuju oksidativni stres. Da biste postigli najbolje rezultate na svojoj koži, možete da kombinujete različite proizvode za detoksikaciju i negu.

Kada skinete šminku, obavezno očistite lice kako biste uklonili sve tragove prljavštine. Jednom ili dva puta nedeljno uradite piling ako želite čistiju i glatku kožu. Piling je drugi važan korak u kompletnoj rutini za negu kože. Ova dva tretmana dopunite maskom za čišćenje lica koja će poboljšati izgled kože. NIVEA 3-in-1 Detox Claywash formulacija objedinjuje sva tri oblika čišćenja u jednom proizvodu. Urban Skin Peel-off Detox Mattify crna maska daje koži mat i zdrav izgled. NIVEA Urban Skin Peel-off Detox maska čisti kožu i poboljšava ten.
Zahvaljujući jedinstvenom svojstvu detoksikacije, svi ovi proizvodi uklanjaju prljavštinu i temeljno čiste kožu. Obogaćeni crnim pirinčem i ekstraktom zelenog čaja, NIVEA Urban Detox proizvodi za čišćenje lica primetno poboljšavaju izgled kože tako što uklanjaju zagađujuće materije koje su nevidljivi ali sastavni deo života u gradu i pomažu koži da ponovo uspostavi ravnotežu. Glina i čestice pilinga koje sadrži NIVEA 3-in-1 Detox Claywash efikasno čiste kožu, dok zeleni čaj pospešuje detoksikaciju.

Povezana vest:  Lisca Fashion za JZ 2016/2017: Elegancija raznolikosti


NIVEA 3-u-1 Detox Claywash je gel za čišćenje, maska i piling sa višestrukim dejstvom. Ovaj proizvod je obogaćen prirodnom glinom, koja je poznata po svojim upijajućim svojstvima, kao i svojstvima detoksikacije. Glina je bogata mineralima i upija zagađujuće materije sa kože, čime pospešuje uklanjanje prljavštine i štetnih čestica. Upravo zato NIVEA 3-in-1 Detox Claywash može da se koristi i za čišćenje kože i kao piling. Crni pirinač, ekstrakt zelenog čaja i glina sastojci su formulacije koja omogućava dubinsko čišćenje. Ovaj sjajan proizvod ima trostruki efekat: čišćenje, piling i maska, deluje protiv negativnih uticaja zagađenja i čini ten ujednačenim. Može se koristiti svakodnevno za čišćenje lica ili kao piling jer efikasno čisti kožu i uklanja izumrle ćelije. Za kompletnu rutinu nege i detoksikacije kože, dva do tri puta nedeljno nanesite NIVEA 3-in-1 Detox Claywash kao masku.

Povezana vest:  LLUMS predstavio modne trendove na 29. Fashion Selectionu

NIVEA Urban Skin Peel-off Detox Mattify crna maska uklanja prljavštinu i zagađujuće materije tako što ih upija sa kože lica i daje koži mat izgled. Formulacija je obogaćena crnim pirinčem i ekstraktom zelenog čaja. Kada se maska osuši, uklonite je i uživajte u savršeno čistoj i glatkoj koži koja ima mat izgled.

NIVEA Urban Skin Peel-off Detox maska za čišćenje pora sadrži formulaciju koja ima veoma glatku teksturu. Obogaćena je hidraminom, smanjuje neprijatno presijavanje i nežno uklanja zagađujuće materije kao i izumrle ćelije kože. Pore više nisu zapušene, a koža je meka i glatka. NIVEA Urban Skin Peel-off Detox maska štiti kožu lica od stresnih uticaja iz spoljašnje sredine. Ona takođe uklanja višak sebuma, dubinski čisti kožu i poboljšava ten..

Povezana vest:  OTVOREN IKEA IZLOG U CENTRU BEOGRADA

Studije i potrošački testovi koje NIVEA već dugo sprovodi omogućili su razvoj stručnog znanja o uticaju gradske sredine na kožu koje je u osnovi formulacija NIVEA Urban Detox linije za negu kože i maski za čišćenje. Stručnjaci u NIVEA laboratorijama poštuju nasleđe ovog brenda i nastavljaju njegov uspeh. Oni u svom svakodnevnom radu unapređuju nauku u oblasti nege kože i omogućavaju razvoj novih formulacija za čišćenje, kakve sadrže i proizvodi u liniji NIVEA Urban Detox.