Nakon Bačke Palanke koja je prošle nedelje dobila renovirani teren „Milan Mačvan“, velika akcija kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“ nastavljena je u Zaječaru koji je danas dobio obnovljeno igralište u Sportskom centru Popova plaža.

Obnovljeni teren poneo je ime NBA zvezde Bobana Marjanovića, koji je poreklom iz zaječarskog okruga, tačnije iz opštine Boljevac. Bobi je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Hemofarm, CSKA, Žalgiris, Radnički iz Kragujevca, Mega Vizuru, Crvenu zvezdu, San Antonio Sparse, a od ponedeljka nastavlja sa treninzima u Detroitu s kojim je potpisao ugovor u julu ove godine.

Povezana vest:  Ekskluzivna #NMD modna žurka održana u Parizu

„Kad čujem ove klince kako viču moje ime i kako su zadovoljni stvarno je izvanredan osećaj, naježio sam se. Zadovoljstvo i velika čast mi je ukazana što je teren nazvan po meni, na ovakvim terenima se stvaraju košarkaši. Nama je teren bio druga kuća, ostanemo do 3 ujutru, odemo do grada da klopamo, nema spavanja i opet se vratimo na teren. Voleo bih da bar nekog od vas uskoro vidim i u NBA.“, rekao je Bobi i pozvao okupljene građane da se igraju.

Dvostrukom članu idealne petorke Jadranske lige, trostrukom najkorisnijem igraču Košarkaške lige Srbije, četvorostrukom MVP kola Evrolige, članu idealne petorke u sezoni 2014/2015, igraču najuspešnije generacije u istoriji Crvene zvezde koja je uspela da osvoji triplu krunu, Bobiju Marjanoviću, kompanija MOZZART uručila je zahvalnicu za učešće u akciji, a Bobinator je subotu pre podne proveo u druženju sa ljubiteljima košarke, fotografisanju i davanju autograma svima koji su želeli nešto za uspomenu od NBA „gorostasa“.

Povezana vest:  Beograd domaćin najboljim svetskim basketašima!

„Drago nam je da akciju kompanije MOZZART podržavaju ovako velika imena iz sveta košarke, i da smo danas sa Bobijem Marjanovićem svečano otvorili obnovljeni teren na radost svih Zaječaraca. Osnovna ideja sa kojom smo krenuli u najveću akciju omasovljenja sporta u Srbiji jeste poboljšanje uslova za stvaranje nekih novih asova“, rekla je Vida Savić, predstavnica kompanije MOZZART.

Povezana vest:  KSS: Srbija kandidat za domaćina SP 2023. i EP seniorki 2019. godine

Da podsetimo, do sada su obnovljeni tereni u Prijepolju, Pirotu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Kruševcu, Mačvanskoj Mitrovici, Velikoj Drenovi, Feketiću, Vrnjačkoj Banji, Šapcu, Valjevu, Pribojskoj banji, Preševu, Kovinu, Rumi,  Nišu, Novom Sadu, Obrenovcu, Raški, Leskovcu, Bačkoj Palanci.

Kompanija MOZZART nastavlja akciju obnove košarkaških terena širom Srbije, a svi zainteresovani mogu nam dati predlog na internet stranici www.deotvogzivota.com.