Za izvođača najboljeg Chipsy letnjeg DJ HIT-a, proglašen je DJ Pessto, na velikom Chipsy DJ Tour finalu koje je održano, u subotu, 3. septembra, na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Te večeri nastupali su najkreativniji Di-džejevi ovoga leta DJ M.A.X, DJ Pessto, kao i DJ Dujak, finalisti uzbudljivog Chipsy DJ Tour takmičenja. Popularni DJ duo The Beatshakers pružio je odličnu muzičku podršku, kao i na svim održanim žurkama do sada. Veliki broj ljubitelja dobrog elektronskog zvuka okupio se da uživo proprati proglašenje pobednika takmičenja. Odličan izbor numera koje su puštali talentovani Di-džejevi, mnogo dobre zabave uz Chipsy, zanimljive igrice i puno poklona, stvorili su uzavrelu atmosferu i nezaboravnu žurku za veliki broj posetilaca na Adi.

Povezana vest:  KOME JE SARA JO BILA SREĆENE RUKE?

Izvođači su imali zadatak da naprave originalni DJ hit u trajanju do 20 minuta, a nakon selekcije deset najboljih numera, Chipsy fanovi su odabrali tri finalne koje su se takmičile za titulu Chipsy letnji DJ HIT. Svi finalisti su iskazali izuzetan talenat i veliki potencijal, a pobedio je DJ Pessto (Predrag Stojkov) koji ima 18 godina i dolazi iz Surdulice. Svoju ljubav prema muzici je pre četiri godine kanalisao u bavljenje Di-džej zanimanjem.

Povezana vest:  Nastup Željka Joksimovića na predstavljanju novih projekata kompanije IMMOFINANZ u Srbiji

U okviru Chipsy DJ Tour turneje po gradovima Srbije održane su sjajne žurke u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.