Esprit predstavlja nastavak serije kolekcija pod sloganom #ImPerfect, ovoga puta za jesen-zimu 2016. Poželi da zaplešeš uz muziku laganog povetarca u pratnji jesenjeg lišća i mekoće koja je karakteristična za novu kolekciju jesen – zima 2016. Slogan modnog brenda #ImPerfect izražava dinamiku Esprit kolekcija i lični odnos pojedinaca prema modi. Esprit želi da si opuštena i zadovoljna sobom. Želi da je svaka žena savršena u svojoj nesavršenosti!

Povezana vest:  PARAĆINCI NA OBNOVLJENOM TERENU

Takva je i nova kolekcija jesen-zima 2016.; hrabra u izražavanju ličnog  stila i prirodne lepote. Prenosi energiju ritma #ImPerfect. Zvezde nove kolekcije prikazuju lični #ImPerfect zaokret u priči nezaustavljivog ritma pesme You Can’t Touch This – MC Hammera. Kampanja je prepuna električne energije koja je sinonim za raspoloženje nove modne sezone.

Ženska kolekcija Esprit jesen-zima 2016. je raznovrsna u materijalima kao i u dizajnu. Celokupan izgled je bogat zbog posebnog i stvaralačkog preplitanja pletiva, vune i viskoze. Njene karakteristike su geometrijski uzorci, print rajskih ptica i cveća u zemljanim i jesenjim bojama. Naglasak je na mekoći, udobnosti i asimetriji koja izražava kreativnost i individualnost modnog brenda. Celokupan izgled je opušten i devojački, takođe i u poslovnom okruženju. Sve ljubiteljke mode posebno će uživati u slojevitom kombinovanju pletiva i drugih udobnih komada s patikama. Raznovrsni detalji kolekcije zadovoljiće sve ukuse bez obzira na to da li želite jednostavne elegantne izglede ili više smelosti s kombinovanjem dugih i širokih komada. Višnja na vrhu nove kolekcije je jakna od antilopa, koja ja odličan dodatak svakom stylingu.

Povezana vest:  Da li ste znali da tokom dana treba unositi bar pola litre vode na svaka tri sata?

S novom kolekcijom Esprit poziva svaku ženu da izrazi svoju prirodnu lepotu i energično zapleše u novu modnu sezonu.

Novu kolekciju jesen-zima 2016. možete pronaći u radnji Esprit u Delta City i Sportina radnjama širom Srbije.