Prošle godine desilo se nemoguće. Hrabri šutevi i neverovatno zaustavljanje protivnika doveli su NBA klub Klivlend Kavalirs do neočekivanog ostvarenja sna. Iznenadna završnica prošlog prvenstva uvela nas je u novu sezonu u kojoj se očekuje da će se “pojaviti niotkuda“ neki novi potcenjeni tim, i osvojiti titulu.

Nike proizvodi koji pružaju podršku kampanji „Come out of nowhere“ su patike iz specijalne serije „Battle Grey“.

Povezana vest:  Vaše najbolje godine su SADA!

 „Battle Grey“ predstavlja bitku svakog sportiste koji se bori između osvetljene pozornice potencijala i tame anonimnosti.  Siva boja simbolizuje početak od „nule“ – novu priliku da se nadmaše sve prepreke i pokaže predanost cilju.

Neki od najboljih košarkaša današnjice ušli su u novu NBA sezonu u Najk „Battle Grey“ patikama. Lebron Džejms i Kajri Erving nosili su „Soldier 10“ i „KYRIE 2“ modele, sa posebnim zlatnim hajlajtovima evocirajući  pobedničku sezonu 2015/16. Pored njih, ostali članovi Najki košarkaške porodice – uključujući Entonija Dejvisa, Drejmonda Grina, Pola Džordža i ostale – takođe su započeli svoju novu sezonu u bojama „Battle Grey“ noseći odgovarajuću model patike.

Povezana vest:  UZ TUBORG CHATBOT KROZ DRUGAČIJI BEOGRAD

„Battle Grey“ Pack, koji uključuje „KD9“, „KYRIE 2“ i „Soldier 10“ globalno je dostupan od subote, 29. oktobra. U Beogradu, ovi modeli se mogu naći u Nike Shop-u u SC UŠĆE.