dusan-vlahovic-milica-dabovic-valeri-bozinov-1U sredu je u jedinstvenom Nike Store-u u tržnom centru Ušće svečano predstavljena najnovija Nike Sportswear Aeroloft kolekcija, kreirana sa ciljem da pobedi zimu.  Aeroloft kolekciju čine muška jakna, kao i ženski modeli parke, bomber jakne i takozvane cape jakne.

Veliki broj ljubitelja Nike brenda, među kojima su bili naši najpoznatiji sportisti, košarkašica Milica Dabović i fudbaleri Partizana, Dušan Vlahović i Valeri Božinov uživali su u demonstraciji najnovije tehnologije koja nam stiže iz Nike-a.

Povezana vest:  PROLEĆNE PRIPREME ZA ZDRAVU I LEPU KOŽU UZ EUCERIN KLUB LOJALNOSTI

Kratku demonstraciju najnovije Nike Tech Fleece Aeroloft jakne, dizajnirane da zadrži toplotu  i po hladnom vremenu, imao je i mladi glumac, Nikola Glišić:

„Kombinacijom Tech Fleece i Aeroloft tehnologije kreirana je zimska jakna koja će svojim karakteristikama i jedinstvenim siluetama dominirati sportskom, ali i modnom scenom. Posebno je pogodna za sve ljude koji se i u zimskim uslovima bave sportom na otvorenom, jer čuva toplotu tela i omogućava povećanu pokretljivost.“

Udobna Nike Tech Fleece Aeroloft kolekcija namenjana dinamičnoj svakodnevnici u zimskim uslovima s razlogom je najavljena kao superiorna oprema koja će ove sezone potpuno redefinisati uslove postavljanja novih sportskih rekorda.

Povezana vest:  HEINEKEN TE VODI NA GLEDANJE FINALA LIGE ŠAMPIONA NA EKSKLUZIVNOM KRUZERU