NUXE BODY dezodorans s dugotrajnim delovanjem svojom čarobnom kombinacijom dva 100% prirodna mineralna pudera srebra i aluminijuma osigurava dugotrajnu(1) zaštitu od neprijatnih mirisa i pomaže u smanjenju znojenja. Njegova vrlo nežna formula prilagođena je svim tipovima kože, čak i vrlo osetljivoj, a prepoznatljivo zanosan miris NUXE BODY linije čini ga jednostavno neodoljivim.

100% efikasan i 100% nežan

 Dva čarobna mineralna pudera pomažu kontroli znojenja i neutraliziraju mirise. Prirodno srebro u prahu NUXE je radi bolje delotvornosti odlučio da iskoristi u njegovom izvornom obliku.

Povezana vest:  Ključevi „makana” za kladilačkog velikana

Fini prah sastoji se od čestica prilagođenih koži koje postupno puštaju soli srebra, a njegova antibakterijska svojstva pomažu u sprečavanju širenja bakterija koje znojenjem uzrokuju neprijatne mirise.

 Aluminijski puder (Pottasium alum) prirodni je mineral-kristal, 100% prirodnog porekla koji ostavlja nevidljivi sloj mineralnih soli na koži. Za razliku od aluminijevog hlorohidrata (aluminijeva so) koji se često koristi u dezodoransima za sprečavanje znojenja i štetan je za kožu, potassium alum ima snažano antibakterijsko delovanje, smanjuje znojenje, ali ne začepljava pore i nije štetan za kožu.

Povezana vest:  iPhone 7 i iPhone 7 Plus uskoro u mts ponudi

 ŠEĆER PRIRODNOG POREKLA za borbu protiv neprijatnih mirisa

Ovaj duo aktivnih sastojaka dodatno je pojačan trehelozom, šećerom prirodnog porekla koji sprečava razlaganje nezasićenih masnih kiselina koje se nalaze u znoju. Čineći to, pomaže da se spreči formiranje hlapljivih molekula odgovornih za neprijatne mirise.

Mekoća LATICA CVEĆA

Jedinstvena baza aktivnih sastojaka ekskluzivna je u NUXE BODY liniji: nežni i omekšavajući cvetovi narandže i badema u kombinaciji s umirujućim delovanjem alantoina i nežnog biljnog glicerina, prikladna je čak i za najosetljiviju kožu.

Povezana vest:  Coolpad Torino, najbolji pametni telefon u kategoriji odnos cene i kvaliteta za 2016-2017.

 Cena: 628,21 rsd

 NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.