Veliki broj potrošača koji su danas posetili novu IDEA super prodavnicu na Bežanijskoj kosi, imali su priliku da se druže sa poznatim voditeljem Ivanom Ivanovićem i košarkašima Crvene zvezde Lukom Mitrovićem, Čarlsom Dženkinsom i Ognjenom Kuzmićem.

U dobroj atmosferi i u društvu velikog broja mališana proslavljeni košarkaši crveno-belog tima bacili su 10 lopti u publiku i tako odabrali mališane koji će imati mogućnost da osvoje majicu, duks ili neko drugo obeležje ovog kluba. Svako je imao pravo na jedan šut, a svi koji su promašili imali su i drugu šansu, ali i mogućnost da umesto njih šutiraju Luka Mitrović, Ognjen Kuzmić ili Čarls Dženkins.

Povezana vest:  Eucerin antiage nega u luksuznom neseseru

U okviru štanda koji je Crvena zvezda postavila ispred ove IDEA prodavnice košarkaši su predstavili neke od proizvoda koji će se uskoro prodavati u odabranim IDEA prodavnicama, a onda su delili autograme i fotografisali se sa svojim najmlađim fanovima i ljubiteljima ovog sporta.

IDEA, kao ponosni sponzor košarkaškog kluba Crvena zvezda, tradicionalno podržava sport, a povodom otvaranja ove prodavnice još jednom se pokazala kao društveno odgovorna kompanija koja u kontinuitetu daje podršku i humanitarnim inicijativama. Ovom prilikom IDEA je pokrenula saradnju sa humanitarnom fondacijom „Budi human“, u okviru koje će u narednih mesec dana od svake kupovine u ovoj prodavnici biti izdvojen po dinar za pomoć fondaciji. Pored toga, IDEA je odlučila da Osnovnoj školi Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi pokloni TV, ali i da u narednih godinu dana NURDOR roditeljskoj kući donira neophodne namirnice i sredstva za čišćenje u vrednosti od 120.000 dinara.

Povezana vest:  LEVI'S 501 slavi 145. rođendan uz specijalnu akciju

Pažljivo odabranim asortimanom, urbanim izgledom i kvalitetnom uslugom, nova IDEA super prodavnica će u potpunosti ispuniti potrebe i očekivanja potrošača kada su u pitanju velike, ali i svakodnevne kupovine. Krasi je savremeno koncipirana vinoteka, proširena ponuda delikatesa i sveže ribe, kao i poseban ambijent odeljenja pijace.