Etihad ervejz je ponovo dobio nagradu „Vodeća avio-kompanija sveta“ na 23. godišnjoj finalnoj gala svečanosti dodele nagrada World Travel Awards (WTA) za 2016. godinu. Avio-kompanija osmu godinu zaredom dobija ovo prestižno priznanje. Sinoćna svečanost kojoj su prisustvovale najuticajnije ličnosti iz oblasti avijacije i predstavnici međunarodnih medija je održana na obali mora, u idiličnom ambijentu hotela „Sun Siyam Iru Fushi Beach Resort“ na Maldivima.

Etihad ervejz je dobio nagradu i za „vodeću prvu klasu na svetu“. Avio-kompanija već izvesno vreme dobija priznanja za ponudu u prvoj klasi od vodećih medija, konsultanta i na osnovu istraživanja zadovoljstva potrošača. Nagrade WTA se smatraju Oskarom u oblasti putovanja. Stotine hiljada učesnika izbora, među kojima su profesionalci u ovoj oblasti i pripadnici opšte javnosti, je dodelilo ukupno 1,2 miliona glasova tokom izborne turneje za 2016. godinu.

Povezana vest:  DŽENIFER LOPEZ – Zvezda prolećne kampanje za GUESS JEANS

Piter Baumgartner, generalni direktor Etihad ervejza, je ovim povodom izjavio:
„Već dugi niz godina dobijamo priznanja za našu posvećenost transformaciji vazduhoplovstva. Ponosni smo što ponovo dobijamo dve prestižne nagrade za ono što verujemo da je najbolje iskustvo putovanja na svetu.

WTA je idealna platforma na osnovu koje možemo da pokažemo uspeh Etihad ervejza i transformaciju Abu Dabija, našeg sedišta, u svetski centar trgovine, kulture i stila.“

Povezana vest:  Ivana Španović lice globalne Nike Tech Fleece kampanje

Osvojene nagrade upotpunjuju uspešnu godinu za Etihad ervejz, koju su obeležili brojni značajni momenti na razvojnom putu avio-kompanije ka vodećoj poziciji u svojoj oblasti.  Poslednjih godina, avio-kompanija je dobila i brojna priznanja za prvu klasu, od kojih je poslednja WTA nagrada „Vodeća avio-kompanija Bliskog istoka“ u kategoriji prve klase, kao i „Vodeći salon Bliskog istoka“ za veličanstveni salon i spa prve klase na Međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju, i brojne druge međunarodne nagrade.

Povezana vest:  Wellness set sa poklon knjigom, za savršen dan!

Grejam Kuk (Graham Cooke), predsednik WTA, je izjavio: „Etihad ervejz je ponovo lider u globalnoj avijaciji.

Učesnici izbora WTA, kako profesionalci u oblasti putovanja tako i oni koji pripadaju opštoj javnosti, su po osmi put dodelili priznanje nacionalnoj avio-kompaniji Ujedinjenih Arapskih Emirata kao najboljoj  u ovom poslu. Ta čast je zaista zaslužena.

Iskreno čestitam celom timu Etihad ervejza na kontinuiranom uspehu i nadam se da ćemo se ponovo videti kada budemo započeli izbornu turneju za  2017. godinu.”