Aqua Viva je kraj godine obeležila prazničnom akcijom darivanja i nagradila talentovane mlade sportiste koji, uprkos slabijem materijalnom statusu, predano rade na ostvarenju svojih velikih sportskih snova.

Podršku akciji dala je i Aqua Viva brend ambasador, mlada košarkašica Nataša Kovačević, dobitnica nekoliko priznanja za humanitarni rad i promovisanje sporta i zdravog života.

U prethodnim nedeljama, Aqua Viva i nezaustavljiva Nataša, posetili su Kosjerić i sportskom opremom obradovali malog fudbalera Darka Grbića. Jedanaestogodišnji Darko, koji je ljubav prema sportu nasledio od svog tate, fudbal trenira od 6. godine i jedan je od najboljih igrača u timu.

Povezana vest:  Rođendanska godina vinarije Kozlović u dolini Valle

Posle Kosjerića, akcija je nastavljena i u Bujanovcu, gde je Aqua Viva tim posetio petnaestogodišnju Radmilu Popović. Radmila trenira košarku i prema rečima trenera, veliki je borac na terenu i u životu. Radmila sanja da jednog dana postane profesionalna košarkašica, uspešna i hrabra kao Nataša.

Još jedan mladi košarkaš i šahista, dvanaestogodišnji Aleksandar Joksimović iz Beograda, dobio je praznični poklon kojem se mnogo obradovao. Aleksandar ide u 6. razred, obožava košarku i igra u školskoj sekciji sa kojom je osvojio gradsko prvenstvo za svoj uzrast.

Povezana vest:  U susret Baselworld sajmu 2018, TAG Heuer CARRERA HEUER 02

Poklonima smo obradovali i mladu fudbalsku nadu Danijela Stanojlovića iz Aranđelovca. Danijel je nagrađen jer vredno trenira u školskom fudbalskom klubu gde pokazuje izuzetan talenat i pravi je timski igrač. Istovremeno, on je omiljen među svojim školskim drugarima, a svi su se zajedno sa njim radovali poklonu koji će mu olakšati i ulepšati treninge.

Na zvaničnoj facebook stranici Aqua Vive gledajte fotografije i video snimke sa dodela poklona i prepustite se prazničnom duhu velikodušnosti i darežljivosti.

Povezana vest:  LIU JO otvorio vrata prvog sofisticiranog stora u Beogradu

PHOTO: Promo