Večito pitanje: „Šta žene žele“, moglo bi biti odgonetnuto tokom proslave Dana žena, kada će se u UŠĆE Shopping Centeru, na testu pred svojom lepšom polovinom naći muškarci, osvojiti vredne nagrade za njih i ujedno pokazati koliko ih zapravo razumeju. Poznate ličnosti će savetovati dame u neformalnom druženju, a mnogi posetioci moći će da se nađu ispred objektiva profesionalnih fotografa i naprave svoje beauty fotografije.

Povezana vest:  Predstvava "Viza" Vide Ognjenović na sceni "Raša Plaović"

Muškarci koji se prijave putem zvanične Facebook stranice UŠĆE Shopping Center-a za učešće u kvizovima, imaće priliku da se u utorak i sredu od 18 časova, „pokažu na delu“ i osvoje vredne nagrade za svoje lepše polovine.

Voditelj kviza će biti glumac Ivan Mihailović, koji će na osnovu tačnih odgovora presuditi koji muškarac je opravdano zaslužio nagradu za svoju damu.

Povezana vest:  Kurt Kobejn bi sutra napunio 50 godina

U sklopu proslave i brojnih iznenađenja koji su spremljeni za posetioce, 8. marta na centralnom holu biće postavljen i otvoren studio „Aha magazina“ za kreativniji život, kroz koji će od 14 do 20 časova proći mnoga popularna lica: novinarka i voditeljka Nina Radulović Lečić, fudbaler Crvene Zvezde Luka Adžić, zvezda Montevidea i serije Komšije Uroš Jovčić, pevačica Ana Bebić, i glumica  Anđela Jovanović. Njih će ugostiti glavna i odgovorna urednica „Aha magazina“ Anita Lazić Todorović.

Povezana vest:  Zvezda kažnjena sa 10.000 evra i dobila poslednje upozorenje od Evrolige

Posetioci UŠĆE Shopping Center-a će tog dana moći da uživaju u profesionalnom šminkanju, dobiju profesionalne beauty fotografije iz studija Aha magazina, a najbolji modeli naći će se na portalu www.ahamagazin.rs.

Od 6. do 8. marta UŠĆE Sopping Center će biti pretvoren u mesto gde se može naći sve što žene žele.