Većini nas dobro je poznato da police u kupatilu i neseseri najčešće odjedom ostanu bez niza bočica i kutijica neophodnih za adekvatnu rutinu čišćenja, nege i zaštite kože. Ako se to još dogodi u momentu kada se spremamo za sezonsku  promenu koja zahteva nabavku dodatnih preparata, odlazak u apoteku pretvori se u takozvanu „veliku kupovinu“. Upravo zato mnoge dame nestrpljivo, ali mudro, čekaju period tradicionalnih Eucerin®promocija, jer tada, po posebnim uslovima kupovine, mogu da obnove svoje zalihe, ali i nabave nove preparate koji su im potrebni ili bi želele da ih probaju.

Povezana vest:  Etihad Airways organizuje veliki globalni proces regrutovanja kabinskog osoblja

Eucerin® promocije sada aktuelne u Eucerin partner apotekama daju vam mogućnost da:

  • uz kupovinu u iznosu preko 1.000 dinara na poklon dobijete još jedan komplementarni preparat
  • uz kupovinu bilo koja dva preparata za zaštitu od sunca na poklon dobijete još jedan preparat za zaštitu od sunca
  • uz kupovinu dnevne i noćne kreme kao poklon dobijete kremu za negu područja oko očiju iz Hyaluron Filler, Volume Filler ili Q10 linije
Povezana vest:  Eucerin Even Brighter noćna krema poklon uz kupovinu

Prema raspoloživosti na promociji i uz konsultacije sa vašim apotekarom, kao poklon možete izabrati preparat koji odgovara potrebama vaše kože. Termine Eucerin®promocija  i detalje mehanizma kupovine uz poklon, proverite u vašim apotekama, na sajtu www.eucerin.rs ili FB stranici Eucerin.RS.