Aktuelna tema ovih dana su odmori i putovanja. Oni koji nisu još uvek odlučili koju destinaciju će posetiti ovog leta prave selekciju aranžmana, jer leto je idealna prilika za odmor i uživanje u prirodi. Da li se i vi pripremate za put i da li ste isplanirali šta ćete poneti sa sobom?

Često, usled mnogobrojnih obaveza koje nosi savremeni način života, nemamo dovoljno vremena za odmor, redovnu ishranu i fizičku aktivnost, pa nisu retke situacije da na put krenemo umorni i pospani. Poznate su i stresne situacije koje se vezuju za gužve na putu ili prepune kofere.  Sve ovo je rešivo uz unos preporučene dnevne doze magnezijuma, jer upravo to će omogućiti pravilno funkcionisanje nervnog sistema i smanjiti osećaj umora. Unosom dovoljne količine ovog minerala, izbeći ćemo i one neprijatne situacije sa grčevima u toku vožnje, jer upravo magnezijum doprinosi pravilnom radu srca, ali i ostalih mišića.

Povezana vest:  GLUMCI DANINA JEFTIĆ I VUK KOSTIĆ PROŠETALI U NAJNOVIJEM NIKE MODELU

Samo 1 litar Mg Mivela vode dnevno, obezbediće preporučenu dnevnu dozu magnezijuma, kao i hidrataciju koja nam je itekako potrebna na visokim temperaturama. Unos dovoljne količine ovog minerala obezbediće kvalitetan odmor i obnovu energije. Krenite na put uz preporučenu količinu magnezijuma i vode i prepustite se čarima leta.