Ritam koji pokreće i taktovi koji čine da nam srce brže kuca nisu korisni samo za naše dobro raspoloženje, već i za zdravlje. Upravo zato, na Svetski dan srca, u petak, 29. septembra sa početkom od 17 časova, na Sava Promenadi biće organizovan bogat plesni program, sa ciljem promocije zdravog načina života, praćenog sjajnim provodom i zabavom.

Povezana vest:  Oboren rekord – izabran novi dizajn Grand kafa seta sa pristiglih skoro 250 hiljada glasova

Sokolsko društvo Beograd „Matica“ i Gradski zavod za javno zdravlje grada Beograda, pod pokroviteljstvom kompanije Belgrade Waterfront, obeležiće ovaj značajan datum u zdravstvenom kalendaru zanimljivim radionicama i animacijama, uz pomoć gostujućih baletskih i plesnih grupa. Popularne note i „zarazni“ ritmovi vladaće Promenadom kao i mnogo puta do sada, a ovaj put su praćeni i važnom porukom brige o sebi i staranja o zdravom telu i srcu.

Povezana vest:  Najbolje patike za trening stigle u Srbiju

Osim što pozitivno utiče na raspoloženje, fizička aktivnost pomaže da ostanemo u najboljoj formi, a nema zanimljivijeg načina da se telo pokrene od onog uz ritam muzike! Kombinacija lepog i korisnog čini ovaj događaj na Sava Promenadi idealnim za kraj radne nedelje, na koji su svi pozvani, kako bismo zajedno plesali za zdraviju budućnost.

Povezana vest:  SVAKI DAN IMA BOLJI UKUS UZ CHIPSY OSMEH