Da li Beli Hadid treba neko dodatno predstavljanje?

Izabela Kair poznatija kao Bella Hadid je američki model i IT devojka koja dominira ovih dana svetskom modnom scenom. I ne samo to, ona je modna ikona koja na društvenim mrežama ima 17 miliona pratilaca. U svetu modelinga, Bela Hadid, odlučno se nosi sa svim zahtevima i obavezama u stratosferi slave. Ona zna šta želi, šta voli i šta u životu može da postigne.

TAG Heuer njenoj očaravajućoj auri posvećuje svoj najženstveniji i najdragoceniji sat -TAG Heur Link. Kućište sata prečnika 32 mm izrađeno je od čvrste mat crne keramike, kao i narukvica sata. Njihova lepota dodatno je naglašena čistoćom i finoćom 48 dijamanata dok 12 dijamanata uokviruje mother-of-pearl brojčanik.

Povezana vest:  DELAKTIG dizajnerska kolekcija stigla u robnu kuću IKEA Beograd

TAG Heuer Link Special Edition Bella Hadid je ograničen na svega 500 primeraka, delikatnih i snažnih poput urođenog glamura prelepe Bele.
Iako veoma mlada, božanstvena Bela se opredelila za rad sa TAG Heuer brendom dajući svež, toniran i mladalački prikaz luksuznog švajcarskog časovničarstva.

Ona razume kako pozirati i izraziti se kroz fotografije, ponekad izazovna ponekad duboka i misteriozna, ali uvek sa jasnim ličnim umetničkim pečatom. Ona govori jezikom Milenijalaca, generacije sa kojom se švajcarski brend trenutno ponovo povezuje.

Povezana vest:  Uživajte u svetlucavom sjaju koji pruža Labello Sparkle Limited Edition i podelite ga sa drugima

Da bi proslavio ovo partnerstvo, TAG Heuer je predstavio specijalno izdanje namenjeno zvezdi. Kako bi se naglasila glamurozna, živahna strana božanstvene Bele Hadid, odabran je upravo link sat – najnežniji model sata od svih kolekcija.

Kompletno crn sa velelepnim mother-of-pearl brojčanikom koji ponosno prikazuje 12 dijamanata, sat je moderan i savremen, potpuno izrađen od keramike, savršenog materijala za satove.

Narukvica je prepoznatljivog Link dizajna, koji je inače jedna od najprijatnijih narukvica za nošenje. Svaka komponenta narukvice je ispolirana, osiguravajući da bude glatka na dodir i fleksibilna na zglobu ruke. Zahvaljujući ovoj sublimiranoj pažnji i insistiranju na detaljima, nošenje Link sata postaje pravo iskustvo ispunjeno elegancijom i šarmom. Ovaj fantastičan sat poseduje koronu dodatno ukrašenu sa čak 48 dijamanata, dok pozadina kućišta sadrži ugraviran Belin potpis.

Povezana vest:  Jarke boje i interesantni printovi u Lindex letnjoj kolekciji

Rezultat je elegantan, glamurozan i sat s karakterom, baš poput Bele.

Sat je vodootporan do 100 m dubine, poseduje datumski prikaz na poziciji 3 časa i kazaljke presvučene rodijumom. Ograničen na seriju od samo 500 primeraka, ovo specijalno izdanje sigurno će zadovoljiti svaku ženu!