Miss Eli, modni brend za devojčice iza kojeg stoji Tatjana Krstić,  juče je imao premijernu prezentaciju domaćoj modnoj publici.

Revija, koja je izgledala kao pravi piknik, obradovala je mnogobrojnu publiku, koju su najviše činili roditelji i deca, kao i predstavnici medija. U posebno kreiranom ambijentu, iza čije kreativne direkcije stoji Balša Garčević i studio DesignBüro, a u organizaciji agencije Preventer u izuzetno lepom prostoru Envoy Conference sae na Dorćolu, Tatjanine kreacije i devojčice koje su ih nosile, pobrale su gromoglasne aplauze.


Publika je na ovoj revijici bila smeštena na mekanim ćebadima na veštačkoj travi, i u nesvakidašnjem ambijentu s pažnjom pratila bajkovitu prezentaciju kolekcije “Miss Eli“, koju su nosile devojčice uzrasta od 3 do 12 godina. U publici su se našli i neki poznati roditelji, poput: Bojane i Ognjena Jankovića, Žarka Sakana i Svetlane Ninković, Gage i Dragana Bugarčića, Aleksandre i Đorđa Komadinića i naravno, Nenada Krstića, Tatjaninog supruga.

Povezana vest:  DIESEL POSTAO ZVANIČNI STYLE PARTNER AC MILAN

Kolekciju čine različiti unikatni i ručno rađeni komadi odeće namenjeni različitim prilikama, kako svečanim, tako i svakodnevnim. Veliki izbor odevnih komada, pastelne, nežne boje, kvalitetni materijali i najfiniji detalji, čine Miss Eli posebnim brendom.

Haljinice, suknjice, jakne, bluze, sakoi, duksevi, helanke, pantalone i majice Miss Eli, izrađene su od najfinijih materijala: italijanske svile, francuske čipke, tila, kože i najprefinjenijeg pamuka, sa malim detaljima, što ih čini neodoljivim.

Tatjana Krstić, koja stvara ovu bajku za devojčice, iako je diplomirala molekularnu biologiju u Americi, posle rođenja ćerke, počinje da kreira posebno za nju, da bi posle kratkog vremena svoj hobi pretvorila u svakodnevni posao. Tatjana već nekoliko godina, inspirisana upravo svojom ćerkom, posvećeno kreira najlepše odevne komade za uzrast između 2 i 12 godina.

Povezana vest:  Otvorena kampanja Beer Festa BIRAM DA RECIKLIRAM 2010

Miss Eli je priča koja je zaista krenula kao hobi, čija je glavna inspiracija bila moja ćerka Elena i to u vreme dok sam sa porodicom živela u Americi.  Kada se rodila Elena, a u želji da napravim nešto posebno za nju, počela sam da crtam haljinice, koje sam posle kratkog vremena uspela da proizvedem. Rođendani, krštenja, svadbe, bile su prilike kad je Elena nosila mamine kreacije. Tada sam odlučila da kad se vratimo u Srbiju, otvorim svoj atelje sa svim njenim haljinicama. Sada je izbor tih stvarčica mnogo veći, te pored komada za svečane prilike, Miss Eli ima i stvari za svaki dan. U svaki ručno izradjeni komad garderobe utkano je mnogo pažnje, ljubavi i truda, a gotovo svi odevni komadi su vanvremenski i izuzetno kvalitetni, tako da sam sigurna da ih može poneti i više generacija“ – izjavila je Tatjana, posle završene revije.

Miss Eli je inspiracija za mame i njihove ćerkice, jer Miss Eli je unikatna garderoba, koja je udobna, pažljivo biranih boja od najkvalitetnijih i najluksuznijih materijala. Miss Eli se nalazi u srcu Beograda, na Dorćolu, u Dobračinoj 13.

Povezana vest:  Dobrodošli na planetu lepote!

Foto: Antonio Ahel/ATA Images