Jedinstvena krema za ruke u dve predivne varijante koje prijaju koži i gode svim čulima – za neodoljivo glatku i negovanu kožu

Naše ruke su naši svakodnevni saputnici – koristimo ih u skoro svakoj situaciji: kada se pozdravljamo sa porodicom i prijateljima, dok radimo ili se bavimo kućnim poslovima i hobijima. Ruke imaju važnu funkciju u svakodnevnim aktivnostima i pomažu nam da osetimo i doživimo svet oko nas. Zato je nega, hidratacija i zaštita njihove osetljive kože veoma važna – negovane ruke će nam pomoći da maksimalno uživamo u svetu oko nas. Zahvaljujući novoj NIVEA liniji proizvoda za negu ruku sa uljem u kremi sada možete da pružite negu koži i da ugodite svojim čulima! Novi proizvodi pretvaraju negu ruku u doživljaj za sva čula. Blagi miris kreme godi i prija, dok formula sa negujućim uljima hrani kožu i štiti je 24 sata.

Ugodna nega ruku obogaćena prefinjenim mirisima

Nova NIVEA linija Oil in Cream za negu ruku vam nudi dve predivne kreme. Jedna je obogaćena slatkim mirisom vanile i bademovim uljem, a druga ima cvetno-voćni miris trešnjinog cveta i sadrži ulje jojobe. Zasnovana na stručnom znanju i iskustvu u oblasti nege kože dugom više od 100 godina, NIVEA linija za negu ruku sada sadrži prvu formulu sa uljem u kremi, koja predstavlja kombinaciju dragocenih sastojaka, negujućih ulja i prijatnih mirisa, i pruža zaštitu i negu. Jedinstvena formula štiti kožu i čini je glatkom, dok prefinjeni mirisi gode vašim čulima. Koža brzo upija kremu i nema lepljivog ili masnog osećaja. Ruke su neodoljivo glatke i lepe celog dana. Zahvaljujući prijatnom mirisu, dobar osećaj traje još duže!

Povezana vest:  REPLAY prolećna kampanja inspirisana festivalom BURNING MAN

Negujte ruke i povećajte energiju

Kada koristite NIVEA Oil in Cream liniju za negu ruku možete povećati nivo energije tako što ćete nežno masirati kožu blagim kružnim pokretima. Naučno je dokazano da dodir pozitivno utiče na naše raspoloženje i pomaže nam da se oslobodimo stresa. Zašto ne biste probali neke jednostavne tehnike akupresure? Akupresura je jedna od metoda tradicionalne kineske medicine i brzo se uči. Dok masiramo određene tačke na telu, energija se prenosi na organe ili delove tela sa kojima su te tačke povezane. Na taj način ublažavamo bol i obnavljamo energiju. Tačke za akupresuru se nalaze odmah ispod površinskog sloja kože. Da biste pronašli odgovarajuće tačke, probajte da ih napipate vrhovima prstiju – podsećaju na malo udubljenje i obično su osetljivije na dodir. Nežno masirajte ove tačke kružnim pokretima i prilagodite jačinu pritiska.

Povezana vest:  Novo limitirano izdanje NIVEA kreme

Četiri jednostavne tehnike akupresure

Masaža akupresurnih tačaka će vam pomoći da oslobodite blokiranu energiju i ponovo uspostavite energetski balans. Sledeće oblike akupresure možete praktikovati svakog dana – na primer, kada nanosite NIVEA Oil in Cream kremu za ruke.

„Podignite energiju“

Kada ste umorni i potrebna vam je dodatna energija, ova tehnika će vam biti od koristi. Podignite jednu ruku i ispravite palac. Drugom rukom pritisnite tačku koja se nalazi pet centimetara ispod korena palca – osetićete malo udubljenje na tom mestu. Pritisnite ovu tačku i držite tri minuta (na svakoj ruci). Pritisak treba da bude srednjeg do jakog intenziteta. Po potrebi ponovite nekoliko puta u toku dana.

„Popravite raspoloženje”

Kada se osećate bezvoljno, ova tehnika vam može pomoći da podignete raspoloženje i povratite energetski balans. Pritiskajte nokatni prevoj na maliću obe ruke dva do tri minuta.

Povezana vest:  Ariana Grande u atletskoj liniji GUESS

„Poboljšajte koncentraciju“

Da biste razbistrili misli i poboljšali koncentraciju, palcem pristisnite jagodicu na svakom prstu (naizmenično na obe ruke). Ne žurite – odvojte tri minuta za svaku ruku. Vrhove prstiju možete i da masirate. Ponovite nekoliko puta u toku dana ili kad god je potrebno da se fokusirate na nešto.

„Opustite mišiće vrata“

Ove dve tehnike će vam pomoći da opustite vratne i leđne mišiće. Akupresurna tačka za vrat je iza zgloba kažiprsta i srednjeg prsta, a za leđa je iza domalog prsta i malića. Pritisnite svaku tačku na svakoj ruci i držite četiri minuta.

Još jedna akupresurna tačka se nalazi na udubljenju iznad metakarpalne kosti – pritisnite je umerenom jačinom i držite dva do tri minuta.

 Novi proizvodi dostupni su od novembra 2017.

Formule ne sadrže paraben niti mineralna ulja.

NIVEA Oil in Cream krema za ruke sa bademovim uljem i mirisom vanile, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 299 RSD

NIVEA Oil in Cream krema za ruke sa uljem jojobe i mirisom trešnjinog cveta, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 299 RSD