Kompanija Mozzart donirala je danas 72 televizora školama na teritoriji Školske uprave Zrenjanin.

Ta kompanija doniraće ukupno 670 televizora i na taj način pomoći unapređenju rada obrazovnih ustanova u Srbiji, jer su aparati pre svega namenjeni opremanju kabineta za informatiku.

Bojan Radić, savetnik za IKT u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, izrazio je zadovoljstvo što sve više kompanija prepoznaje obrazovanje kao oblast u koju vredi ulagati. Ministarstvo  intenzivno radi na poboljšanju uslova za učenje, naročito u delu digitalizacije, rekao je Radić i dodao da u tom procesu veliku pomoć pružaju društveno odgovorne kompanije. Donacijom televizora kompanija Mozzart daje doprinos podizanju kvaliteta ulova rada u obrazovanju, naglasio je Radić.

Povezana vest:  TAG Heuer svetska premijera u svetu časovničarstva: Povratna opruga od karbonskog kompozita

Donaciju za škole na teritoriji Školske uprave Zrenjanin uručio je direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart Borjan Popović,  koji je rekao da kompanija Mozzart nastoji da pomogne kada god je u prilici. U ovom slučaju prepoznali smo napore koje čini Ministarstvo prosvete kako bi našim đacima omogućilo bolje uslove za učenje i usavršavanje i ponosni smo što na ovaj način postajemo partneri u tako važnoj misiji za čitavu zajednicu, dodao je Popović. Istakao je da se iskreno nada da je ovo samo početak saradnje Ministarstva i kompanije Mozzart, od koje će najviše koristi imati naši đaci.

Povezana vest:  THE CHAINSMOKERS globalni brend ambasadori TOMMY HILFIGER

Kompanija Mozzart odazvala se pozivu koji je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ranije uputilo društveno odgovornim kompanijama u Srbiji da daju doprinos unapređenju rada škola.