Modna kuća Alice Star, povodom početka rada, organizovala je 26. januara u hotelu Zlatnik predstavljanje dela muške i ženske kolekcije koji je sada dostupan na prodajnom sajtu www.alice-star.com.

Alice Star sa radom počinje na relaciji London – Ljubljana – Beograd, a osnivači su prestonicu Srbije, kao jedan od značajnih modnih centara, izabrali za svoju prezentaciju. U Srbiji će se, takođe, raditi izbor foto-modela, fotografisanje, snimanje, dizajn i priprema svih materijala potrebnih za predstavljanje brenda koji planira da se proširi van granica Evrope.

Povezana vest:  Avon donosi novi Summer Beauty Box

Iz Alice Star-a poručuju da žele da prate i postavljaju standardne, kao i da kreiraju odeću za one koji brinu o svom izgledu i stilu sa ciljem da svakog učine elegantnim, prepoznatljivim i u trendu. U ponudi će biti raznovrsna garderoba, od ekstravagantne i svečane, do klasičnih modela za sve uzraste. Takođe napominju da otvaraju vrata svima koji bi hteli da stanu ispred objektiva, a ne isključivo vrhunskim modelima, jer im je cilj da prikažu kako garderoba iz njihove ponude zaista izgleda na ženama i muškarcima i kako se može nositi u različitim prilikama.

Povezana vest:  Heuer Autavia Heuer-02 limitirana edicija, u slavu 85. rođendana Džek Heuera