Kompanija Huawei godinama unazad podržava sport i sportiste zbog čega su nastale brojne uspešne saradnje, a jedna od najpoznatijih vezana je upravo za fudbal. Ovog puta Huawei je tu da podstakne kreativnost, podrži sportski duh i kupcima da mogućnost da vide više!

Naime, svako ko u periodu od 30. aprila do 21. maja:

  1. Poseti neko od zvaničnih prodajnih mesta mts, Vip, Telenor, Huawei Experience Store (Ušće Shopping Centar) ili jedno od brojnih prodajnih mesta ovlašćenih partnera,
  2. kupi telefon P20 serije – P20, P20 Lite ili P20 Pro,
  3. poseti sajt seemooore.rs i
  4. iskaže svoju kreativnost,
Povezana vest:  ETIHAD AIRWAYS PREDSTAVIO NOVE UNIFORME ZA F1 DEVOJKE VELIKE NAGRADE ABU DABIJA POZNATOG KREATORA PRABALA GURUNGA

dobija mogućnost da na kreativnom konkursu obezbedi sebi mesto u Huawei timu za Moskvu.

Odlaskom na sajt potrebno je popuniti formular u koji je, kao dokaz kupovine, potrebno uneti broj fiskalnog računa dobijen prilikom kupovine telefona i odgovoriti na kretivno pitanje zašto baš ti treba da budeš u ovom posebnom Huawei timu.

Autori deset najkreativnijih poruka/slogana/stihova, po izboru žirija kreativnog konkursa koji čine Marija Kilibarda i poznati sportski novinar Aleksandar Stojanović, dobijaju putovanje za dve osobe u Rusiju, Moskvu, na utakmicu Srbija – Brazil, od 26.do 28. juna 2018. godine!

Povezana vest:  Maybelline New York predstavlja YouTube serijal MAKE UP AND CITY

Konkurs je otvoren do 21. maja u 23:59, a rezultati konkursa biće zvanično objavljeni na sajtu www.seemooore.rs deset dana po okončanju konkursa.

Više informacija o pravilima učešća, poklon paketima i privilegijama koje dobijaju vlasnici telefona P20 serije, možete naći na linku.