The Spot se pridružio AIR MAX revoluciji koja traje od 1987. godine i predstavio nove modele najpopularnijih patika na svetu.

Air Max linija je jedna od najpopularnijih i najdugovečnijih u Nike istoriji. Patika koja je razbila kalup i suprotstavila se tradicionalnom dizajnu. Ovo je model poznat po inovaciji i velikom broju poštovalaca.

U The Spot prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, dostupni su Nike Air Max modeli, čuveni kec, ’90tica, Nike Air Max 97 i 95, omiljena BW,  ali i najnoviji Air Max 270 u bojama koje do sad niste imali prilike da vidite.

Povezana vest:  Patrick Schwarzenegger jedno od zaštitnih lica MANGO kampanja za sezonu proleće/leto 19

Priliku da među prvima isprobaju najnovije modele i ovekoveče ih selfijem imale su internet senzacije Anastasija Grujić i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Oni su tokom fotografisanja za kampanju, imali priliku da kombinuju modele iz Air Max linije i da isprobaju sve inovacije koje su tokom godina učinile ove modele omiljenim.

Na događaju koji očekuje Beogradjane u maju mesecu posetioci će imati priliku da testiraju limite Air Max modela i da zajedno sa Anastasijom i Bogdanom izaberu patike koji se najbolje uklapaju uz njihov stil.

Povezana vest:  Emina Jahović novo zaštitno lice brenda Extreme Intimo

Prati The Spot društvene mreže I pridruži nam se na Air Max proslavi, učestvuj u brojnim aktivnostima i iznenađenjima koje smo pripremili i možda baš ti odšetaš kući u novom paru Air Max patika.