Super Kartica, slavi svoj 5. rođendan u velikom stilu. Brojna rođendanska iznenađenja, pogodnosti i popusti čekaju sve korisnike Super Kartice u periodu od 13. do 19. maja ove godine. Zato iskoristite priliku i požurite da obavite kupovinu kod partnera programa.

Ukoliko ste krenuli u nedeljnu nabavku ili morate da obavite brzu kupovinu u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama imaćete priliku da sakupite tri puta više bodova korišćenjem Super Kartice. Za kupovinu platnom Super Karticom u navedenim objektima, kao i u Intersportu i DDOR osiguranju, Sberbanka poklanja trostruko više bodova ukoliko je vaš iznos veći od 3.000 dinara.

Povezana vest:  Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva

Za one koji vole fizičku aktivnosti na otvorenom, kao što je planinarenje ili recimo kampovanje, sve od outdoor opreme u Intersport prodavnicama biće sniženo 30 odsto dok traje rođendanska proslava. Ukoliko ste se opredelili za sređivanje i opremanje stana ili kuće ovo je pravi trenutak. U Galeriji podova od 15. do 19. maja tepisi, tepisoni, vinile i kućni tekstil biće na sniženju 30 odsto, a Tehnomanija je na frižidere priredila popust od 15 odsto od 14. do 19. maja.

Povezana vest:  REPLAY odaje počast NIRVANI

Nova sezona proleće/leto je uveliko u toku. Kupovina nove garderobe je ponekad neophodno. Zbog toga uz Super Karticu možete da slavite jer u Modiana i Gerry Webber prodavnicama čeka vas dodatni popust od 10 odsto. Ukoliko vam treba nov telefon, možete ostvariti popust u vrednosti od 2.000 dinara za neodoljivi Samsung Galaxy J5 iz Vip mobile ponude uz tarifu NEO 4.

Povezana vest:  NIKE BATTLE GREY PATIKE DOSTUPNE U DUNK SHOPU U ZEMUNU

I to nije sve. Tu je popust od 1000 dinara na nove polise osiguranja kuće ili stana kod DDOR Osiguranja kao brojna iznenađenja koja vas čekaju u BENU apotekama.

Zato ne gubite vreme, već požurite da rođendan proslavimo zajedno!