Američki brend satova Nixon u korak sa svetskom premijerom filma Solo: A Star Wars Story, lansirao je istoimenu kolekciju satova inspirisanu slavnim likovima.

Saga o Ratovim zvezda se nastavlja. Solo: A Star Wars Story je novi američki naučnofantastični film iz 2018. godine, koji govori o Han Solu junaku iz sage Ratovi zvezda. Ovaj film je drugi spin-of film Ratova zvezda posle filma Odmetnik 1. Film govori o događajima pre četvrtog dela franšize, o avanturama Han Sola i Čubake, uključujući upoznavanje Lenda Karlizijana. Glumac Alden Erenrajh tumači ulogu Han Sola, koju je pre njega tumačio slavni glumac Harison Ford.

Američki brend satova Nixon u korak sa svetskom premijerom filma Solo: A Star Wars Story, lansirao je istoimenu kolekciju Solo koja se sastoji od tri modela sata inspirisana likovima novog filma- Han Solo Ascender, Lando Calrissian Time Tracker i Enfys Nest Bullet Lather.

Povezana vest:  PLAZMA – Sve što ti treba već 50 godina

Do sada je Nixon ispratio Star Wars franšizu mnogobrojnim modelima satova, pa smo tako mogli da vidimo i nabavimo modele inspirisane likovima Darth Vader, Imperial Pilot, Luke Skywalker, Rey, Executioner Trooper, Praetorian Guard, Death Trooper, Kylo Ren, BB-8, Captain Phasma, Jyn Erso i mnoge druge modele.

Solo: priča Ratova zvezda ukrcaće nas na Milenijumskog Sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova sage Ratovi zvezda.

Povezana vest:  Nuxe predstavlja novu lijniju - Crème Prodigieuse® Boost

Ovo je zabavna, napeta, emotivna i istinski epska priča o poreklu. Ukoliko ste obožavatelji ove naučnofantastične sage, onda nećete odoleti ni ovim modernim satovima.

LANDO CALRISSIAN Time Tracker

Lendo Kalrizijan spreman je da se povuče iz života švercera i umesto toga postane kockar.

Sat inspirisan kapetanom Lendom poseduje žuti brojčanik i Milenijumski Soko kazaljku za sekunde. Narukvica sata je od polirane srebrne završnice.Sat pokreće Miyota japanski kvarcni mehanizam sa 3 kazaljke.

 

ENFYS NEST, Bullet Lather

Izuzetno opasan pljačkaš i lider piratskih jahača poznatih kao Cloud-Riders, Enfys Nest stekao je brutalnu i nepristojnu reputaciju u galaksiji. Sat poseduje detalje oklopa filmskog junaka na kazaljkama za sate i minute kao i guilloche brojčanik. Narukvica sata je izrađena od kvalitetne braon Saffiano kože sa detaljima koji jasno asociraju na filmski lik.

Povezana vest:  Nova MAC VIVA GLAM kolekcija je stigla!

 

HAN SOLO, Ascender

Vremena su bila teška pod imperijalnom vladavinom. Han, ulični lopov, radio je za zloglasnu bandu na Korelliji, kradući  robu u ime kriminalnog bosa.

Sat na brojčaniku poseduje mesečeve faze Milenijumskog Sokola kao i Han Solo detalje na kazaljki za minute.Sat pokreće Miyota japanski kvarcni mehanizam sa 4 kazaljke uključujući prikaz dana, datuma i mesečevih faza. Brojčanik je okrugao sa datumskom numeracijom i smelim upečatljivim indeksima. Narukvica sata je izrađena od kože sa kopčom od nerđajućeg čelika.

Foto kredit Nixon