Sinoć je u Beogradu predstavljena nova Tiffany kolekcija u radnji koja je tom prilikom zvanično otvorena. Posle kraće pauze, Beograđanima je ponovo dostupna atraktivna i kvalitetna garderoba ovog poznatog domaćeg brenda.

Nakon jubilarnih 35 godina postojanja, koliko ova kompanija broji, ovo se učinio kao savršen trenutak za otvaranje radnje u srcu Beograda. Zadovoljni kupci sa tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Norveške su kompaniji bili dodatni podsticaj da svaka nova kolekcija bude bolja od prethodne. Njihovo konstantno vraćanje u radnje je najbolji dokaz opravdanog poverenja i kvaliteta.

Povezana vest:  Emeri ostaje trener PSŽ-a uprkos debaklu od Barselone

Tim dizajnera koji vredno radi na kolekcijama iz sezone u sezonu trudi se da spoji lepo i korisno i zadovolji potrebe kako mlađih tako i onih malo starijih generacija.

Brojne zvezde prepoznale su značaj koji razvoj domaće modne industrije ima tako da je svečanom koktelu prisustvovala fantastična ekipa mladih glumaca: Nina Janković, Jelena Gavrilović, Dragana Mićalović, Tamara Aleksić, Viktor Savić. Posetioci su zastajali da uzmu autograme i od Nevene Božović, Milana Kalinića, Boška Jakovljevića, Snežane Dakić…

Povezana vest:  Jankovićeva eliminisana s turnira u Indijan Velsu

Tom prilikom manekeni Modnog studija Click predstavili su i aktuelnu kolekciju pokazavši da Tiffany, kao domaći brend može ravnopravno da se nosi sa inostranim, kako po pitanju dizajna tako i po pitanju kaliteta izrade garderobe.

Kupci koji posete prodajni objekat na Terazijama će biti u mogućnosti da vide novu kolekciju proleće-leto 2017 ali i da se upoznaju sa kvalitetom i prednostima koji sa sobom nosi brend TIFFANY.

Povezana vest:  Objavljena knjiga Ane Marijanis "Vanga, vatrena biblija"