Potpuno novi Chippendales šou u okviru „best.night.ever.“ turneje 2017 i vreli plesači ponovo dolaze u naš glavni grad, u Dvoranu Doma Sindikata, 21. marta ove godine!

Ne propustite najbolji provod sa najzgodnijim momcima u šou biznisu!

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde poput Maraje Keri koja je njihov veliki fan

Povezana vest:  Rihannina druga kolekcija za MAC gotovo razgrabljena

A mnogi svetski poznati momci, nenormalno lepi i zgodni nastupaju u ovom šou. Tajson Bekford je svakako jedan od njih. Jedan od najpoželjnijih Chippendales momaka doživeo je slavu u muzičkim spotovima. Pojavio se  u spotovima Dženet Džekson i Toni Brekston. Sećate li se kad je izašao iz bazena, a ona mu obrijala lice? Gotovo apsurdna fizička lepota ovog modela-glumca može se porediti jedino s intezitetom njegovog pogleda, što znači da se gledanje njega kako se uvija s leptir mašnom na samo par koraka od vas može smatrati religijskim doživljajem.

Povezana vest:  Ponovo odložen spektakl Egipat u Beogradu

Naravno, Tajson nije jedini superstar. A ko su ti momci, otkrićete ako budete deo ove magične večeri.

Na blagajni Doma Sindikata i putem Eventim prodajne mreže, a po cenama od 2250 do 4500 dinara možete nabaviti svoje ulaznice i uživati u dobrom provodu i prelepim muškim telima.

Oni  koji budu imali sreće da obezbede VIP ulaznice, po ceni od 5490 dinara, mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druzenje sa plesačima uz čašu šampanjca.

Povezana vest:  Da li razmišljate sa čim vam se deca igraju?