Modna manifestacija Katapult za Dan žena slavi i svoje 100. izdanje. Ovom prilikom, jubilarno izdanje festivala održaće se od 5. do 8. marta, od 10:00 do 22:00h, na centralnom atrijumu Delta City-ja.

Svi ljubitelji mode koji posete šoping mol moći će da uživaju u maštovitim kreacijama domaćih dizajnera, koji su za ovo specijalno izdanje festivala pripremili posebnu ponudu unikatnih rukotvorina.

Naši dizajneri se trude da iznova osvajaju različite ukuse probirljive i zahtevne modne publike, a izdvajaju po originalnom dizajnu, unikatnoj proizvodnji i kvalitetu radova, koji predstavlja najveći prioritet. Kroz Katapult je do sada promovisano više od 1000 dizajnera, i sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.

Povezana vest:  Bijonse i Džej Zi najplaćeniji par na svetu

Svi posetioci Delta Cityja imaće priliku da u okviru ove četvorodnevne modne manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju i sebe, a i svoje najdraže dame jedinstvenim poklonima za Dan žena.

Dodatna pogodnost za sve korisnike Delta City poklon kartice

Svi novi i postojeći korisnici Delta City poklon kartice imaće sjajnu mogućnost da u periodu od 3. do 8. marta dobiju dodatni poklon prilikom dopune i tako obezbede lepše i vrednije poklone svojim voljenim damama za Dan žena. Na svakih uplaćenih 500 dinara ili više, na prodajnom mestu Inmedia i u Vip menjačnici u okviru šoping mola, korisnici kartice dobiće dodatnih 10% uplaćenog iznosa.

Povezana vest:  Marija Kilibarda predstavila drugu kolekciju brenda KI - Present

Za sve one koji žele da izbegnu ustaljene poklone za ovaj praznik, a ipak nisu sasvim sigurni šta je to što bi obradovalo njihove posebne dame, Delta City poklon kartica je najbolji izbor. Većom dopunom dobija se veći poklon iznos i prilika da se voljena dama obraduje zanimljivijim i originalnijim poklonom.

 

 

Povezana vest:  Nil Patrik Haris i partner Dejvid Burtka očekuju blizance