Leto je pravo vreme za festivale, a jedan od njih se posebno izdvaja – Pivo in cvetje, koji se ove godine organizuje po 54. put, od 12. do 15. jula, u slovenačkom gradu Laško. Jedinstveni spoj pivskog i cvetnog festivala, obogaćen paradama mažoretkinja praćenih udaračkim orkestrom, ove godine biće dodatno obogaćen i velikim finalom muzičkog izazova koji traje od kraja aprila meseca.

Željko Joksimović, Halid Bešlić i Neno Belan akteri su ovogodišnjeg „Laško izazova“ u okviru koga se bore za podršku i simpatije publike. Pobednik će biti proglašen na festivalu Pivo in cvetje, a fanovi ova tri velikana balkanske muzike imaju priliku da još sedam dana glasaju za omiljenog izvođača tapšanjem preko sajta ovog zanimljivog muzičkog takmičenja. Najkreativniji učesnik osvojiće i sjajnu nagradu – frižider pun Laško piva. 

Povezana vest:  NIVEA nega ruku sa prvom formulom koja sadrži ulje u kremi

„Laško izazov“, u organizaciji Laškog piva, traje do 12. jula, a do sada je zabeleženo na desetine  miliona tapšanja za ova tri muzičara – razlika među njima je veoma mala, što čini ovo nadmetanje još zanimljivijim pošto se rezultati menjaju iz dana u dan.

Festival Pivo in cvetje smatra se najvećim slovenačkim festivalom, a tokom svih proteklih godina okupio je milione posetilaca i ugostio skoro 1000 domaćih i regionalnih bendova, solo izvođača, brojnih lokalnih cvećara i umetnika.

Povezana vest:  Poznati hip hop duo "Rae Sremmurd" u novoj Classic Leather kampanj

Pored muzike, Pivo in cvetje omaž je kulturi i istorijskom značaju samog grada. Bogata ponuda istorijskih atrakcija, lokalne kulture i hortikulture, čine festival jedinstvenim i magičnim. U sklopu četvorodnevne manifestacije organizovan je i kamp u neposrednoj blizini koji dodatno doprinosi uživanju obožavaoca prirode i Laško piva.

Ko će biti pobednik muzičkog „Laško izazova“ saznaćemo za samo sedam dana, do kada fanovi mogu da podrže svog favorita.

 

Povezana vest:  Svečano otvorena radnja svetskog brenda obuće Steve Madden -duh Njujorka stigao u srce Beograda