Početak nove školske godine nije tako daleko kako vam se čini i predstavlja nove izazove kako za đake tako i za roditelje. Da li ste već obezbedili svojim školarcima rančeve i školski pribor za predstojeću školsku godinu? Ukoliko niste i potreban vam je dobar vodič za kvalitetnu i povoljnu kupovinu, knjižare Delfi su pravo mesto za vas. Naime, kako bi đake na najbolji mogući način pripremili za školske dane, izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi organizovali su akciju pod nazivom „Pripremite svoje školarce“, koja će trajati do 15. septembra.

Povezana vest:  Franka Batelić novo je zaštitno lice modnog brenda LIU JO

Prilikom kupovine artikala iz školskog asortimana u vrednosti većoj od 2000 dinara sa članskom kartom Laguninog kluba čitalaca ostvarujete pravo na popust od 15 odsto. Ukoliko nemate člansku kartu Laguninog kluba čitalaca, možete ostvariti popust od 10 odsto.

Prilikom kupovine rančeva i torbi sa članskom kartom Laguninog kluba čitalaca ostvarujete pravo na popust od 20 odsto. Ukoliko nemate člansku kartu Laguninog kluba čitalaca, možete ostvariti popust od 15 odsto.

Povezana vest:  Šta nakon praznika? Uz ukusne obroke do pravilne ishrane i nižeg holesterola

U Delfi knjižarama SKC i „Miloš Crnjanski“, kao i na sajtu www.delfi.rs ne važe članski popusti Laguninog kluba čitalaca već će važiti popusti od 20 odsto na rančeve i torbe i 15 odsto na školski asortiman.

Kao zastupnici renomiranih svetskih proizvođača za školski pribor knjižare Delfi posebnu pažnju usmeravaju na kvalitet, raznovrsnost i cenu.

Akciju su podržali sledeći dobavljači: Amfora (Faber-Castell), Eurocom (Maped), NBK (S-cool collection), Live International (Target), Statovac (Play), Marina Company (Stabilo), Euroinformatika (Uni ball), Pulse Office (Pulse, Pilot), Tropic Trade (Staedtler), PanGraf (Kick), Officecom (Top 2000).

Povezana vest:  Srpski startap predstavlja "WeGrowth" - novi alat za marketare u Srbiji

Laguna i knjižare Delfi žele vam srećan početak nove školske godine!