U subotu 10. decembra u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b) biće organizovan uzbudljiv i potpuno besplatan trening dan samo za žene – adidas Women Training Day. Iskusni treneri i joga majstori sve zainteresovane dame će voditi kroz različite fizičke aktivnosti, kako bi se kroz druženje i rekreaciju upoznale sa najnovijim trendovima u fitnesu, jogi i trčanju. Različiti treninzi biće raspoređeni u periodu od 10 do 18 časova, a prijavljivanje je moguće putem linka. Dame će moći da biraju da li žele da idu na jogu, trčanje ili neki fitnes program, a one koje prođu sve fizičke aktivnosti dobiće na kraju dana specijalni popust za nove adidas kolekcije.

Povezana vest:  TAG Heuer predstavlja Connected Modular 41

Egzotiku ovog dana predstavljaju dva fitnes iznenađenja – Air Drum i Silent Disco Fitness. Reč je o dva treninga koji će se prvi put organizovati u Srbiji za veliki broj vežbača, a koji su već tri godine pravi hit u Americi. Tek mali broj ljudi u Srbiji imao je priliku da iskusi trening kakav je Air Drum koji kombinuje klasičan fitnes sa palicama za bubanj. Potrebno je uskladiti ritam pokreta i muzike i tako postići efektivno i zabavno vežbanje. Slično je i sa treningom pod nazivom Silent Disco Fitness, koji je namenjen svima koji bez dobre muzike ne mogu zamisliti dobar cardio trening. Zato oni biraju novi način zabave dok vežbaju uz wireless slušalice.

Povezana vest:  IKEA Božićna kolekcija je prava zimska bajka

Za sve ljubitelje joge, kao i one koji bi prvi put želeli da iskuse ovu drevnu veštinu biće organizovana Vinyasa joga i Achtanga joga (početni nivo), dok će trkači imati priliku da testiraju svoju spremnost tokom dva specijalna treninga za različite trkačke nivoe.

Kratke edukacije biće deo svih programa i učesnice će moći da dobiju korisne savete kako da unaprede svoju tehniku vežbanja.

Povezana vest:  NIVEA CELLULAR ANTI-AGE intenzivni tretman za negu kože

Ovaj zanimljivo osmišljen trening dan za žene začinjen je i modnim detaljima. Dame će u Chill zoni imati priliku da se opuste, zabave, probaju najnovije modele iz adidas Stella Sport kolekcije i da u aktivaciji „Moja nova profilna“ naprave fotografiju u posebno prilagođenom studiju.

Mnogo sadržaja za jedan uzbudljiv sportski dan za sve dame i njihove prijateljice.