Otkrijte magiju NIVEA micelarnih šampona – bez brige da biste mogli isušiti kosu ako je svakoga dana perete! Zahvaljujući inovativnoj formulaciji, novi NIVEA micelarni šamponi efikasno, ali blago čiste i osvežavaju kosu i u potpunosti odgovaraju osetljivoj koži glave, pa ih možete koristiti svakoga dana.

Šamponi zasnovani na savremenoj micelarnoj tehnologiji sadrže efikasnu, ali blagu formulaciju koja uklanja nečistoće, neguje kosu i pruža prirodnu lepršavost ne oštećujući kožu glave. Uključite ovaj predivan šampon u svakodnevnu rutinu nege i uživajte u prijatnoj svežini čiste kose – svakoga dana!

NIVEA micelarni šamponi razvijeni su pomoću efikasne tehnologije za čišćenje kože koja se već koristi u proizvodima za čišćenje lica. Blagi agensi za čišćenje u formulaciji šampona privlače prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave i rastvaraju ih u vodi. Formulacija ne sadrži silikone, blaga je i održava zdrav izgled kose i kože glave. Temeljno čiste kosu i kožu glave, ali ne uklanjaju previše prirodnih masnoća, što ih čini veoma blagim.

Povezana vest:  Huawei se našao na Forbs listi Najvrednijih brendova za 2017 godinu i jedini je kineski brend na ovoj listi

NOVO: NIVEA Moisturizing micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave sadrži micelarne čestice koje nežno i efikasno čiste i uklanjaju nečistoće, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože glave. Micelarni šampon nežno čisti, ne isušujući kosu i kožu glave dok istovremeno hidrira vlasi od korena do krajeva. Novi šampon pruža intenzivnu hidrataciju suvoj kosi, ne čineći je teškom. Blaga micelarna formulacija je obogaćena ekstraktom cveta lokvanja, ne sadrži silikone i veštačke boje.

Povezana vest:  RAJIĆEVA ŠOPING CENTAR OTVARA SVOJA VRATA 14. SEPTEMBRA

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu i kožu glave sadrži micele koje dubinski čiste. Formulacija bez silikona ne iritira kožu glave, a kosu osvežava i čini je lepršavom. NIVEA Purifying micelarni šampon pruža dugotrajni osećaj svežine zahvaljujući blagoj formulaciji sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj biljni sastojak unosi dodatnu svežinu u vašu svakodnevnu rutinu nege kose kako biste dan započeli ispunjeni energijom.

NIVEA Comforting micelarni šampon za osetljivu kožu glave i kosu obogaćen je prijatnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka poznata je po svojoj lepoti i mirisu, te omogućava ugodnu rutinu pranja kose koja neguje i osvežava kosu i kožu glave. Blaga formulacija sa većom količinom negujućih sastojaka jača kosu i poboljšava njenu gipkost. Formulacija obogaćena prijatnim mirisom lokvanja održava prirodnu pH vrednost kože glave.

Povezana vest:  Dani Eucerina - popust 20 odsto na sve do 30.septembra

NIVEA Moisturizing micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave, 400 ml, okvirna cena na polici 382 RSD

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu i kožu glave, 400 ml, okvirna cena na polici 382 RSD

NIVEA Comforting micelarni šampon za osetljivu kožu glave i kosu, 400 ml, okvirna cena na polici 382 RSD