Etihad gest (Etihad Guest), nagrađivan program lojalnosti avio-kompanije Etihad ervejz (Etihad Airways), objavio je novo partnerstvo sa kompanijom Er Evropa (Air Europe), povećavajući koristi za svoje članove tako što im omogućava da stiču i troše Etihad milje kada lete sa španskim prevoznikom.

Partnerstvo omogućava članovima sakupljanje milja i na kodšer letovima koje obavlja i prodaje Etihad ervejz u partnerstvu sa Er Evropom. Dodatno, članovi Etihad gest programa mogu da zamene milje i za karte iz mreže Er Evrope.

Povezana vest:  Podrška sedmoj umetnosti “Jedna kafa, jedan film”

Jaser Al Jusuf (Yasser Al Yousuf), direktor Etihad gest programa, rekao je ovim povodom: „Ponosni smo što možemo da pružimo našim članovima jednu od najsveobuhvatnijih turističkih ponuda koje su dostupne u industriji. Veoma smo zadovoljni što vidimo još jednog važnog partnera poput Er Evrope da se pridružio Etihad gest programu, kako bi dodatno povećao svoju atraktivnost jer Etihad već povezuje naše goste putem Madrida, nakon čega sledi Barselona krajem ove godine“.

Povezana vest:  Julius Meinl za bolje dečije dane

Sporazumom je omogućena veća saradnja između programa za česte putnike (frequent flyer) dveju kompanija, Etihad gest i SUMA, omogućavajući putnicima da međusobno stiču i koriste stečene milje. U oba slučaja, broj stečenih milja zavisiće od klase putovanja.

Sandra Lenis, direktorka za klijente i proizvode kompanije Er Evropa, rekla je ovim povodom: „Er Evropa je u januaru 2014. godine stupila u strateško partnerstvo sa Etihad ervejzom, a kao dodatnu pogodnost, zadovoljni smo što zahvaljujući uspešnom partnerstvu članovi našeg SUMA programa mogu da stiču i troše Er Evropa SUMA milje i u mreži Etihad ervejza“.

Povezana vest:  SPREMNO VIŠE OD 90% RADNJI U RAJIĆEVA SHOPPING CENTRU

Er Evropa je nagrađivana avio kompanija koja trenutno obavlja letove širom Evrope, uključujući letove ka turističkim odmaralištima na Kanarskim i Balearskim ostrvima, kao i dugolinijske letove ka Americi i Karipskim ostrvima.