Abu Dabi, UAE – Etihad ervejz (Etihad Airways), nagrađivana aviokompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, organizuje veliki proces zapošljavanja na globalnom nivou, u potrazi za pojedincima sa izuzetnim iskustvom u gostoprimstvu koji će se pridružiti aviokompaniji sa svetskim vodećim kabinskim osobljem.

Međunarodni dani zapošljavanja biće održani u 19 različitih gradova širom Australije, Evrope, Bliskog istoka i Afrike, uključujući Srbiju, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Slovačku, Tunis i Južnu Afriku.

Kandidati zainteresovani da prisustvuju danima zapošljavanja i pridruže se nagrađivanom timu treba da se unapred registruju putem stranice www.etihad.com/cabincrewrecruitment .

Potpredsednik kompanije Etihad ervejz zadužena za iskustveni doživljaj gostiju, Linda Selestino (Celestino), izjavila je tim povodom: „U svakom od ovih gradova pozvaćemo do 120 najboljih kandidata sa izvanrednim veštinama u gostoljubivosti da nam se pridruže u danima zapošljavanja kako bi podržali operativni rast naše aviokompanije, uključujući dolazak nove moderne flote sledeće godine.”

Povezana vest:  Najkvalitetnija Arabika i u trećoj kafeteriji Aviator

Pored pružanja sveobuhvatnih informacija kandidatima o životu u Abu Dabiju i dinamici rada sa gostima na visini od 10.000 metara, aviokompanija će takođe sprovesti proces detaljne procene.

„Povodom nedavno pokrenute brend kampanje „Izaberi pametno“ (‘Choose Well’), ovi dani otvorenih vrata su više od obične regrutacije.

Nadamo se da ćemo privući talentovane i posvećene muškarce i žene na globalnom nivou, inspirisati ih i pomoći im da sa nama pokrenu ogromnu karijernu priliku i životno iskustvo u UAE“, dodala je Selestino.

Povezana vest:  GUARANA CACTUS – NOVA SOVA U ČUVENOM JATU!

Uspešni kandidati će proći sveobuhvatni program obuke u Abu Dabiju, koji uključuje sve aspekte bezbednosti u kabini aviona i pružanja usluga. Trening će se odvijati na Zajed Kampusu (Zayed Campus), akademiji za obuku aviokompanije.

Za kabinsku posadu obezbeđeni su neoporezovan prihod, zdravstveno osiguranje kompanije,  povlastice prilikom putovanja, prevoz, uniforme, kompletno opremljen kompanijski smeštaj u Abu Dabiju, kao i popusti na hranu i piće i slobodne aktivnosti u modernom i živom okruženju glavnog grada UAE.

Abu Dabi je stecište prvoklasnog provoda, sportskih i zabavnih aktivnosti, uključujući novootvoreni tematski park Vorner Bros (Warner Bros World Abu Dhabi theme park) na ostrvu Jas, sportsku arenu Zajed sportskog grada (Zayed Sports City) i svetski poznate restorane.

Povezana vest:  Za ukusnu i balansiranu ishranu – novi THOMY Delight

Tabela: Međunarodni dani regrutovanja kabinske posade

 

·         London – januar ·         Kejptaun – maj
·         Dablin – januar ·         Tunis – maj
·         Bratislava – februar ·         Australija – jun
·         Bukurešt – februar ·         Milano i Rim – jun
·         Beograd – februar ·         Barselona i Madrid – jun
·         Bejrut – februar ·         Pariz – jul
·         Atina – mart ·         Abu Dabi – septembar, oktobar, novembar, decembar, januar 2020.
·         Kairo – april ·         Aman – septembar
·         Johanesburg – april ·         Amsterdam – oktobar